İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yanlış mesajı alıntılamışım bu olacaktı
37T 36G gibi hatlarda yazıyordu aktarma imkanları ama attığın mesajda da olduğu gibi bazı hatlarda yok ben bu duruma 50’li lerde rastlıyordum sanırım yeni hatlarda nereye aktarma yapılacağı yazılammış

Konu sahibi
37T 36G gibi hatlarda yazıyordu aktarma imkanları ama attığın mesajda da olduğu gibi bazı hatlarda yok ben bu duruma 50’li lerde rastlıyordum sanırım yeni hatlarda nereye aktarma yapılacağı yazılammış
Benim gözüme çarpan görsel buydu. Yoksa hala yanlış çalışıyor. 79K hattına vapur resmi koymuşlar vapuru bırak denizi bile görmüyor hat. 98H 98 98KM H-3 gibi hatlarda metroya gidiyor fakat onlara da konulmamış. Bilinçaltımda doğru hatırladığım için attım çok eksiği var hala

Benim gözüme çarpan görsel buydu. Yoksa hala yanlış çalışıyor. 79K hattına vapur resmi koymuşlar vapuru bırak denizi bile görmüyor hat. 98H 98 98KM H-3 gibi hatlarda metroya gidiyor fakat onlara da konulmamış. Bilinçaltımda doğru hatırladığım için attım çok eksiği var hala
79K ile vapur aktarmasını M3’ten yaparsın diyr düşünmüş olabilirler. Dolaylı yoldan da olsa aktarma yapmış oluyoesun 79K’den diye düşünülmüş sanırım

bir şey farkettim: tuzla dolmuşları güzergahlarına sadıklar. fakat pendik dolmuşları her yerde bulunabiliyorlar. pendik-kadıköy dolmuşunu sahil yolunda gördüm bu yaz 3-4 kere. bir de 2-3 gün evvel orhanlı'da pendik-kurtköy dolmuşu gördüm güzergahı tamamen pendikte halbuki

ikiside aynı hat kodlarına sahip gözüküyorlar. acaba aslında pendik-orhanlı dolmuşuydu da şapka mı değiştirmedi

İETT sizce direkt otobüse en ön kapıdan bindiğimizde kart basma sistemini kaldırıp bazı ülkelerdeki gibi bilet sistemi getirse nasıl olur ?
Kesinlikle olması gereken özelliklerden biri. Ama Kart sistemi yine durmalı.

Silivri otobüslerinde 2 tane Validatör var ama birisi basmak için, birisi iade için.

Geri
Üst Alt