İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Size bitik araçlar müstahak o zaman, 2025 model aracı beğenmez hale gelmiş millet. 142/146/31 bunların yolcuları ne yapsın, her yerde Procity ve Cobra döküntüleri var.
Hocam şimdi İkarusu aynı teknolojilerle üretip 2025te 2025 model olsa beğenir misiniz?
Öyle durum işte bazı kişiler için

Konu sahibi
Size bitik araçlar müstahak o zaman, 2025 model aracı beğenmez hale gelmiş millet. 142/146/31 bunların yolcuları ne yapsın, her yerde Procity ve Cobra döküntüleri var.
Valla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.

Konu sahibi
Valla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.
Otokar klima konusu hariç baya başarılı bir marka. Kliması baya kötü ama. Eski Procityle bile yarışamıyor

Kliması iyi olsa bile şahsen o tenekeleri (özellikle çoğu haşat olmuş Procityler) görmeye tahammül edemiyorum, çok kötü görünümleri var ve pek konforlu değiller. İğrenç motor sesleri onlardan iyice tiksinmeme sebep oluyor.

Geri
Üst Alt