1/3
Daha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bendeHS4 ne zaman başlayacak bilgi var mı acaba uzağım oraya ama çok heyecanlandım
Daha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bendeHS4 ne zaman başlayacak bilgi var mı acaba uzağım oraya ama çok heyecanlandım
Sitede de var fakat 404 veriyor , Uygulamada da dönüp duruyor , açılmıyor . 30 dakikada bir diye tahmin yapıyorum ( ilk açıldığında ) sonrasında sabahları 15’e düşer .Daha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bende
Ben ne 30 ne de 15 olacağını sanmıyorum. 1 veya 1 buçuk saate bir olur. İETT çalışacaksa böyle olur gibi. Belki beykent öhoları verilirse 30-45 dk ya düşerSitede de var fakat 404 veriyor , Uygulamada da dönüp duruyor , açılmıyor . 30 dakikada bir diye tahmin yapıyorum ( ilk açıldığında ) sonrasında sabahları 15’e düşer .
İETT deki bütün hatları görmek ne kadar da güzelDaha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bende
Ayrıca 98İ ile 89İ yi görünce de duygulanmadım değilİETT deki bütün hatları görmek ne kadar da güzel
Ayakta yolcu götürecekse mantıklıdırBen hala HS4'ün çok mantıklı olacağını düşünmüyorum
Koltuklar dolsun şükredelim. Hastane için binecek yolcu sayısı çok az olur. Belirli duraklarda inenler olur ancaAyakta yolcu götürecekse mantıklıdır
Sizin orda toparladı gibi abi , ne bir kaza ne bir arıza . MaşallahEkli dosyayı görüntüle 78063
Bugünkü tüm seferlerini arızasız tamamlayan O1264'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Gelir gelmez kapı arızası yiyerek gelmişEkli dosyayı görüntüle 78061
Kış Uykusundan Uyandırılan A-1756
A-1756 : Hacı beni niye uyandırdınız ne güzel uyuyodum aw
A-1611 ve A-1622 gittiği için mecbur seferlere başladı yoksa yine yatarı vardı . Şimdi anlıyorum bölgeye neden araç gelmediğini . Giden araçların yerlerini yatan araçlar olan A-1756 ile A-1823 aldı
Onu niye nöbetliyon@Rick Grimes dedinmi içinden gece gece bunun orada ne işi var diye? A-1714 nöbet için aslında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.