Atarım tabi hem konu dışı mesaj atıyorsun hemde dm kutuna çeviriyorsun burayı senin yüzünden forumdan tiksindim artık@Rick Grimes adam durmadan kızgın işareti atıyor abi yeter yaw sebepsiz yere
eee ben mi dedim sana bak foruma diye senin sorunun tiksinmek Allah Allah kapat konuyu.Atarım tabi hem konu dışı mesaj atıyorsun hemde dm kutuna çeviriyorsun burayı senin yüzünden forumdan tiksindim artık
At bakalım Yunus benlik arac varmı içindeEvet, biraz sakin olalım. Konuyu toparlayalım.
Şu anda 1 hafta içinde çektiğim bütün fotoğrafları atıyorum.
A-1563 ve B-114'ü en sona bırakıyorum.
Önemli değil.B-1525 bile yeterli şuan.Yaptaşın araclarına bak dökülmek üzereler zatenB-1525'i çektim. Onu atacağım. Yaptaş'tan çekemedim.
maalesef görmüşsündür araclarda eksik cok yenilerinDün garajdan geçtim. A-1632 ile birlikte B-1915; B-1913 ve C-1674'ün yeni araçları halen daha yatıyordu.
Kötü değil, arızalıBredaya kötü diyeni temsalar kovalasın
Kilidi açtım kontrol etmeye devam ediyorum. Bu sürede açık kalsınKonuyu komple incelemek için bir süreliğine kilitledim (en geç yarın sabah veya bu gece yatmadan geri açmış olurum).
Fazla ikili dm sohbet konuşmalarına dönmüş mesajları, konuyla ilgisi olmayan mesajları, random sohbete taşımayı düşünüyorum
Acaba değişim için değilde Men falan edilmiş olabilir mi? 3 günde çoktan değişmesi gerektiYavaştan kafayı yemek üzereyim , A-363 değişeli 3 gün oldu ve hala sisteme işlenmedi, ne aldığı hakkında gram fikrim yok her gün sabah kalktığımda yüzümü yıkamaktan bile önce bu araca bakıyorum ama değişen yok![]()
Değişti zaten , o gün deplase yedi araç zaten araç 3 aydır satılıktaydı . Ayrıca aracın GPS Sistemi 3 gündür çalışmıyor. Araç İkitelli'de gözüküyor şu anAcaba değişim için değilde Men falan edilmiş olabilir mi? 3 günde çoktan değişmesi gerekti
Eski araçtan kamera ve validatör sökülüp yenisine takılmamıştır yeni aracın işleri bitmemiştir dahaDeğişti zaten , o gün deplase yedi araç zaten araç 3 aydır satılıktaydı . Ayrıca aracın GPS Sistemi 3 gündür çalışmıyor. Araç İkitelli'de gözüküyor şu an
Evet senin dediğinde mantıklı ama bir araç için 3 gün sence de fazla değil mi ?Eski araçtan kamera ve validatör sökülüp yenisine takılmamıştır yeni aracın işleri bitmemiştir daha
Bizimki hayalet araç oldu çalışıyorsa bile ben hala bilmiyorumA-1539 ve A-1663'de de aynı durum oldu. Ama bir fark olarak onlar yeni araçlarına geçene kadar bir süre eski araçlarıyla çalıştı.
A-1563'ü bugünkü 100. Mesajımda yükledim. Yarın B-114'ü yükleyeceğim. Selfie de çektim. Onu da kendi durumumda paylaşacağım.3100. Mesajım:
İşte karşınızda A-1563. 146 bölgesinin en sakat ve en sorunlu aracının son hali.
(Yüksek Kalite Çekim)
Ekli dosyayı görüntüle 94467Ekli dosyayı görüntüle 94468Ekli dosyayı görüntüle 94469
3 Aralık 2025 - Mahmutbey
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.