İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Çifte standart diyoruz biz ona 😎
İstanbulda her yerin torpili var tuzlanın yok. Eren ali başkan inşallah Şelaleparkı yeniden düzenler. Tuzla çok silik bir yer diğer ilçelere kıyasla. Böyle milletin gidebileceği yerler yaparsak İETT’nin de dikkatini çekeriz inşallah

Tuzla Belediyesi böyle araçlar alıp Çayırova Marmaray/Şifa/Mimar Sinan Mahallesi ring seferlerini gerçekleştirebilir.
Garajda elektrik altyapısı yok sanırım ama yakında trafo vardı belki çekilebilir

Avrupa yakasında İETT’nin belediyelere hibe ettiği otobüsler oluyor, anadolu’da görmedim

Aslında var. Bazı eski kasa BMC'lerde de üzerini kapıyorlar. Ama neden kapadıklarını bilmiyorum.

Kesinlikle yenilenmeli. En azından bölgeye 2027 Cobra ve Conecto alınmalı.

A-1867 ile yavaş yavaş değişim başlıyor. Daha aracını hatta sokmadı.
Yeni kasa yavru Güleryüz de görmeliyiz diye düşünüyorum.

Diğer ilçe belediyeleri de bu şekilde hizmet vermeleri gerek. Pendik de ring seferler düzenleyebilir.
Üsküdar belediyesi semt içinde ring seferler yapıyor ama yeni otobüs almak yerine belediyeye ait Ford Transit leri kullanıyor. Sıfırdan araç alımı pahalı gelebilir tahminimce personel servisi olan araçları gün içinde yatırmak yerine çalıştırıyor

iki minibüs birleşerek 10-12 metrelik otobüse dönüşse fena olmaz.
Minibüsçülük yapanlar genellikle nakit para döndüğü için bu işi yapıyorlar. O yüzden para kazanan hatlarda olanlar bu teklifi kabul etmez , cirosu düşük olan minibüsçünün işine yarar

Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı 🥹 Daha önce Citaro görenler olmuş ama ben göremedim.
Kaynak: @orhanspotter34 ve @iettonibus

1000312012.webp

Geri
Üst Alt