e-57 ne metro mu otobüs müAtatürk Havalimanı metrosuna binerse Bahçelievler, Ataköy Şirinevler istasyonlarından birinde inip E-57'ye aktarma yapabilir.
e-57 ne metro mu otobüs müAtatürk Havalimanı metrosuna binerse Bahçelievler, Ataköy Şirinevler istasyonlarından birinde inip E-57'ye aktarma yapabilir.
Otobüs.e-57 ne metro mu otobüs mü
o yolu yaparsam bir,bir buçuk saat içerisinde varacağımı söylüyosunuz dimiOtobüs.
Otobüsün gittiği güzergahta Basın Ekspress yolunda özellikle trafik riski olabilir ama çoğunlukla olmuyor diye biliyorum.Bence gidilebilme şansı yüksek.o yolu yaparsam bir,bir buçuk saat içerisinde varacağımı söylüyosunuz dimi
Aynısını bugün bende yaptım. AÖF sınavım için Ataşehir Mevlana'ya gittim. Maltepe'den giderken Marmaray+M8 yaparak gittim sınava yetişmek için ama dönüşte acelem olmadığı için ise 133F'ye bindim hem tek vesait döndüm hem de Citaro'ya bindim.Acele işlerimde raylı sistem, her türlü acele gerektirmeyen keyfi işlerimde otobüs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.