İstanbul Ulaşım Komedi Ve Komik İett Hatlari

18AL (Sultanbeyli Mimarsinan -) Altıntepe - (Uğur Mumcu -) Altıntepe ( - Kadıköy)

Battalgazi Mah. - Sultanbeyli Dvl.Hst. - Altıntepe - Bosna - Sultanbeyli Otogar - Uğur Mumcu - Altıntepe - Kozyatağı - Kadıköy

888 Saraybosna - Yenibosna

Saraybosna - Mostar - Podgoritsa - İşkodra - Tiran - Ohri - Selanik - E85 - Dedeağaç - E90 - Kipi Sınır Kapısı - E84 - Keşan - Tekirdağ - Marmaraereğlisi - Gümüşyaka Kınalı - D100 - Silivri - Kumburgaz - TÜYAP - E5 - Beylikdüzü - Avcılar Üniversite - Cennet Mahallesi - Sefaköy - Yenibosna Metro

50B-1 Alibeyköy Metro - Bakırköy - Berlin

Türkiye içindeki D-100/E-5 dışında BG Bulgaristan, HU Macaristan, DE Almanya'yı simgeler; ondan sonraki kodun hangi ülkenin otoyol kodu olduğunu açıklar.

Alibeyköy Metro - Sakarya Mahallesi - Teleferik Pierreloti - Eyüpsultan - Defterdar - Bayrampaşa Metro - Edirnekapı - Topkapı - Cevizlibağ - İncirli (Zuhuratbaba Yönü) - Zuhuratbaba - İncirli (E-5 Yönü) - D-100/E-5 - Küçükçekmece - Avcılar - Büyükçekmece - Kumburgaz - E80 - Edirne - Kapıkule - Bulgaristan - BG B4 - BG A1 - BG 64 - Filibe - Sofya - BG 8 - Sırbistan - Dmitrovgrad - Niş - Belgrad - E75 - Macaristan - Budapeşte - HU M1 - HU M15 - Slovakya - Bratislava - E65 - Çekya - Brno - E50 - Prag - E55 - E442 - Almanya - Dresden İçi - Elbe Nehri - DE 170 - DE 4 - DE 13 - Berlin - Brandenburg Kapısı - Berlin Merkez İstasyonu

Tarife: 675 tam bilet
Sefer süresi: 60 tam gün

Son düzenleme:
50B-1 Alibeyköy Metro - Bakırköy - Berlin

Türkiye içindeki D-100/E5 dışında BG Bulgaristan, HU Macaristan, DE Almanya'yı simgeler; ondan sonraki kodun hangi ülkenin otoyol kodu olduğunu açıklar.

Alibeyköy Metro - Sakarya Mahallesi - Teleferik Pierreloti - Eyüpsultan - Defterdar - Bayrampaşa Metro - Edirnekapı - Topkapı - Cevizlibağ - İncirli - Bakırköy - İncirli (E5 Yönü) - D-100/E5 - Küçükçekmece - Avcılar - Büyükçekmece - Kumburgaz - E80 - Edirne - Kapıkule - Bulgaristan - BG B4 - BG A1 - BG 64 - Filibe - Sofya - BG 8 - Sırbistan - Dmitrovgrad - Niş - Belgrad - E75 - Macaristan - Budapeşte - HU M1 - HU M15 - Slovakya - Bratislava - E65 - Çekya - Brno - E50 - Prag - E55 - E442 - Almanya - Dresden İçi - Elbe Nehri - DE 170 - DE 4 - DE 13 - Berlin - Brandenburg Kapısı - Berlin Merkez İstasyonu

Tarife: 675 tam bilet
Sefer süresi: 60 tam gün
öbür taraftaki incirli'den nasıl küçükçekmeceye geçecek ben pek o kısmı kavrayamadım ama çok beğendim. umarım vizesizdir

öbür taraftaki incirli'den nasıl küçükçekmeceye geçecek ben pek o kısmı kavrayamadım ama çok beğendim. umarım vizesizdir
E-5'ten İncirli Caddesi'ne girdikten sonra Yüce Tarla Caddesi ve Şükran Çiftliği Sokak üzerinden İncirli Caddesi'nin dönüş yönüne gidip bağlantı yolundan E-5'in Küçükçekmece tarafına bağlanacak, oradan da Küçükçekmece'ye gidecek.

Bir de hat vizesiz.

Bir de hat vizesiz.
9D48E66F7A08DE5CE95A8051AA5BA445BB0408CC.gif

E-5'ten İncirli Caddesi'ne girdikten sonra Yüce Tarla Caddesi ve Şükran Çiftliği Sokak üzerinden İncirli Caddesi'nin dönüş yönüne gidip bağlantı yolundan E-5'in Küçükçekmece tarafına bağlanacak, oradan da Küçükçekmece'ye gidecek.

Bir de hat vizesiz.
Hangi araç, hangi garaj olacak? Karsan olmasinda

Geri
Üst Alt