İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C-068 2012 model Tezeller Autobus LF1200'ünü hattan çıkarmış ve hatta kodları ve plakası sökülen araç galeri tarafından ilan dışı olarak sosyal medyada satılığa çıkarılmış. Muhtemelen C-068 kasasını değiştirecek.
Böylelikle C-1 bölgesinde Tezeller kalmamıştır.

Son düzenleme:
Realakyol sen işine bak kardeşim senlik bi durum yok can sana verdiğim sözde geçerli merak etme
Kardeşim derken
Sen yaşını karakterini bilmediklerine konuşurken dikkat edeceksin önce....
Sonra konuşmalarına dikkat et ve burda kimseye tehditvari konuşma hakkını kim sana veriyor?

B-1810 2017 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç BN1 bölgesindeki ilk ve tek Mercedes Benz New Conectodur.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
2-3 gündür huzur caddesi durağında tabelası kapalı park halinde görüyordum yeni araç değişikliği olduğunu bilsem haber verirdim

hee kapatır kontak yer mi bir yerleri :d sanki bir tek onlara geç ödeme yapılıyo o zaman ülkedeki herkes grev yapsın. göz korkutma amacıyla yapılan pompalama haberler napıcaklar kontak kapatınca hemen almaya mı başlıcaklarmış ödemelerini? kendi kafalarına göre sefer iptali yapıp başka hatlara geçiyolar bi de yüzsüz gibi eylem yapacaklarmış o kadar milyon insanın hakkına girmenin bedeli daha büyük olur bilsinler onu önce.

Aynı haberi 3-4 kere çıkarttılar. Hiçbirinde de kapattıklarını görmedim. Yine kapatmazlar. Zaten her hatta her gün bir sürü sefer iptal oluyor

Ağlayan varsa kapatır. Sıfır araba alan esnaflar ödemelerimiz geç yatırılıyor diye isyan ediyorlar madem ödemeler geç yatırılıyor sıfır arabaları nasıl alıyorlar
Ağlayanlardan birisi Savaş Petrol dü ve 2022 de bir süre kontak kapatmıştı. Sonra 25 milyon Euro’ya otobüs aldı :) para kazanamıyor halleri buysa Allah bilir para kazandıkça ne yapacaklar 🤣

Sanırım bazıları kontak kapatma eylemi yapıyor bugün 500T hattında O2057 ve K1767, K1726 var Kurtköy Garajı takviyeye çıkmış 130Ş seyrek sefer atıyor O2086 da burada var, 522ST de de var kapatmayanlar da var ama
Şimdi gördüm Şifa Mahallesindeki garajtaki çoğu otobüs kapalı konumda takviye 2 tane körüklü geldi 500T hattına
Bu çalışmayan ne kadar ÖHO varsa hepsinin ruhsatı iptal edilmeli halkı mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok, Öztaş grubunda kazanamıyoruz diyen bariz bahane arıyordur, çalışan ÖHO leri tenzih ederim bu durumdan. Başıboşluğun lüzumu yok çok istiyorlarsa geçerler İETT bünyesine İETT otobüsü olarak çalışırlar.

Son düzenleme:
Güleryüz'ü beğenmedi ya da hiç almadı sanırsam.

Eski aracı ventilliydi, bu bakımdan bölgesinin tek örneğiydi.
Çok iyi araçtı. En sevdiğim öhoydu. 76O'da denk gelince yol üstümde olmasa bile binerdim. Siyah jantları falan çok iyi araçtı en sevdiğim kentti keşke değişmeseydi

Geri
Üst Alt