Adamlar Mitsubishi yi yedikleri gibi Temsa yı da yediler. Avenue LF uygun fiyatla üretilseydi halen satmaya devam ederdi , alıcısı illaki çıkardı2025 Model Temsa Avenue LF yok çünkü
Adamlar Mitsubishi yi yedikleri gibi Temsa yı da yediler. Avenue LF uygun fiyatla üretilseydi halen satmaya devam ederdi , alıcısı illaki çıkardı2025 Model Temsa Avenue LF yok çünkü
Adana Belediyesi ,Temsa'dan 111 otobüs almıştı en son.Temsa muhtemelen 2023'ten sonra Avenue üretimini durdurdu. 2018'den sonra sadece 2020'de İzmir'e, 2023'te Adana ve Mardin'e az sayıda satış yaptılar.
Arıza yapmıştırA-1754 bayadır Cebeci peronlarda yatıyor sebebini bilen var mı?
Böylelikle C-1 bölgesinde Tezeller kalmadıC-347, 2012 model BMC Procity olan aracını 0 km 2025 model Otokar Kent LF ile,
C-001, 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını ikinci el 2017 model Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir.
C.068 halâ ön tasarımı orjinâl fabrika çıkışlı olan 2012 model "TEZELLER AUTOBUS LF 1200." marka model otobüs 'ile çalışmaktadır. C.398 tekrardan "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." olmuştur.Böylelikle C-1 bölgesinde Tezeller kalmadı
C-398 aracını değiştirmiştir. Yeni aracı bilinmiyor.
Plaka: 34 NAY 822
C-398 aracını değiştirmiştir. Yeni aracı bilinmiyor.
Plaka: 34 NAY 822
A-1830 gibi olmuş yani, zorlamanın bir mantığı yok bence. İkinci el de olsa yeni araç almalılar.A-1720 kodlu TCV Karat L, CNG tüpü sökülüp dizele dönüştürülmüştür. 98H hattında gördüm.
Dönüşüm yapılalı çok oldu, Ekim 2024'te gördüğümde de dizeldi Cummins motor varA-1720 kodlu TCV Karat L, CNG tüpü sökülüp dizele dönüştürülmüştür. 98H hattında gördüm.
O araç uzun zamandır çalışıyor zatenA-1720 kodlu TCV Karat L, CNG tüpü sökülüp dizele dönüştürülmüştür. 98H hattında gördüm.
HO plakası takılmışmıydı?A-1720 kodlu TCV Karat L, CNG tüpü sökülüp dizele dönüştürülmüştür. 98H hattında gördüm.
Eski aracı Kayseri ÖHO'de 38 AB 028 plakasıyla çalışmaktadır.C-485, C-154'ün eski aracı 2021 model Cobra ile çalışmaya başlamış.
HayırHO plakası takılmışmıydı?
Alışkanlık olmuş teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağımYalnız hocam otokar Kent LF desek iyi olur Cummins motora geçtikleri için 290 ibaresi kalktı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.