Yeni kasa Otokar Kent LF dizel'in fotosunu buraya atabilecek arkadaşlar var mı?Yeni kasası biraz citiport'a da benziyor. Aacaba ortak tasarım olma ihtimali var mı ?
Yeni kasa Otokar Kent LF dizel'in fotosunu buraya atabilecek arkadaşlar var mı?Yeni kasası biraz citiport'a da benziyor. Aacaba ortak tasarım olma ihtimali var mı ?
Otokar Europe Alıntıdır :Yeni kasa Otokar Kent LF dizel'in fotosunu buraya atabilecek arkadaşlar var mı?
Eğer Otokar Kent LF'ler de Kent C gibi makyajlanırsa çok şık bir araç olacaklardır ve tasarımlarıyla Mercedes-Benz yeni Conecto ve Akia Ultra LF12'lere fark atacaklardır.Kent C hidrojen gibi
A-892 - 2009 model.Yaşını doldurmak üzere olan A bölgesi ÖHO araçları;
A-160:Otokar Kent 290H 2011 Model
A-252:Temsa Avenue LF 2011 Model
A-271:Otokar Kent 290LF 2011 Model
Bunlar da seneye araçlarını kesin olarak değiştirmek zorundalar.Bakalım yeni araçları ne olacak.
A-013, A-246, A-1529, A-1530, A-1543, A-1565, A-1606, A-1624, A-1625, A-1713, A-1743, A-1744, B-172Yanlış görmediysem araçlarda eski citaro lardaki gorba markalı tabelalardan mevcut.
Öndeki kahverengi çıta akia metrobüsü anımsattı nedense banaMakyajlı Otokar Kent C (LF) dizel 12 ve 18 metrelik otobüslerin görseli. Otokar Europe resmi sitesinden alıntıdır.Ekli dosyayı görüntüle 66773
Dün akşam 18.30'da Küçüksu İskelesi'nin önünde tabela kapalı bir şekilde gördüm. Orası 14R'nin son durağı. İlk kez 14R'de Uzay Kasa olacak eğer 14R ise.Daha önce yazıldı mı bilmiyorum C-1754 uzay kasa güleryüz cobra ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bu dediğin araçların çoğu Alibeyköy bölgesi için söylüyorum@halkulasim İnstagram sayfası tarafından paylaşılan hikayeye göre FSM Demirbaş Otomotiv'in hatsız olarak satılığa çıkardığı 100 adet Temsa Avenue LF'den bazıları;
A-1555 34 EN 4270
B-1839 34 KP 0398
B-1845 34 KP 0401
B-1857 34 KP 0407
Diğerleri net olarak görünmüyor.
Kardeşim bu konuda sana katılıyorum ama görüyorsun işte o arabaların tanesi 1 milyondan gitse 100 milyon diye düşünüyorO savaşın eski araçlarını satılığa çıkarmaya kim izin verdiyse ben hiçbişey demiyorum başka bir şehire gitse bile eziyet çöp o arabalar kaç tane kaza geçirdi o araçlar kaç kez yanma tehlikesi geçirdi ayıp gerçekten
Bizim bölgede hâlâ güzel araç güzelde çalışıyorEski model Otokarlardan A-1858 de güzel bir araçtı, şimdi ne alemdedir bilmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.