İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adsız.webp

A-1167 burada halen Otokar Sultan Maxi City 2014 olarak görünüyor. Araç değiştiyse yeni aracın fotoğrafı olan yok mu hiç?

Son düzenleme:
Konu sahibi
Tasarım çok şık duruyor fakat birleşik L tabelayı kaldırmaları bence eksi yazar.
2015 modellerinde vardı sadece bu L tabela. Ama onlar da sonradan normal tabelaya döndü.
2014 modelleri renkli tabelaydı.
2016 modellerinde normal tabelaya döndüler.

Arkadaşlar bunun hakkında bizim şoförlere sordum. Aracın şanzımanı alkollü çıkmış normal şoförü hala sefer atıyor araçta . Büyün ihtimal artık araç direkt kendisine geçmiş olabilir o yüzden içiniz rahat olsun . Asıl şoför gayet düzgün bir abimiz olur kendisi bu tip kötü alışkanlıklarıda yoktur .
Araç şanzımanı nasıl alkollü oluyor Hocam ?

Arkadaşlar bunun hakkında bizim şoförlere sordum. Aracın şanzımanı alkollü çıkmış normal şoförü hala sefer atıyor araçta . Büyün ihtimal artık araç direkt kendisine geçmiş olabilir o yüzden içiniz rahat olsun . Asıl şoför gayet düzgün bir abimiz olur kendisi bu tip kötü alışkanlıklarıda yoktur .
Şöför 1,5 promil alkollü çıktı başka şöför geçti araç hala aktif çalışıyor

Araçlarda bir şanzıman olur bide şanzımanın devrettiği normal şoför olur normal şoför şanzımana göre hareket eder ve genelde şanzımandan daha fazla çalışır . Genelde şanzıman araçlara çok nadir ( 1-2 gün) gelirler bunada dün şanzıman denk gelmiş işte bugün normal şoför almış aracı otoparktan seferlere devam ediyor araç .

Araçlarda bir şanzıman olur bide şanzımanın devrettiği normal şoför olur normal şoför şanzımana göre hareket eder ve genelde şanzımandan daha fazla çalışır . Genelde şanzıman araçlara çok nadir ( 1-2 gün) gelirler bunada dün şanzıman denk gelmiş işte bugün normal şoför almış aracı otoparktan seferlere devam ediyor araç .
Hocam şanzıman yedek şöför mü oluyor onu çözemedim

B-1511 , 2017 Model olan Temsa Avenue LF Plus aracını 2026 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiş . Hayırlı olsun diyelim 😀
Sarıyer'e Hayırlı Olsun Benim Bölgemin Aracı 59RS'ye Daha Yeni Gelmişti çekmek Nasip Olmamıştı Yeni Aracı aktif seferdemi Yoksa Daha geçmedimi Ayrıca HO plakamı PXX plakamı?

Şirketlerin otobüslerinde direkt maaşlı şoför oluyor.

Yedek şoför denebilir, şanziman çok eski tabirdir pek anlaşılmayabilir. Bu tehlikeyi nasıl göze almışlar, iett soruşturma açtıysa en az iki ay meni var.
Yedek şoför,izin şoför, vardiya şoförü
Şöför 1,5 promil alkollü çıktı başka şöför geçti araç hala aktif çalışıyor
Soruşturma açılmıştır
Dinlendirici şoför olur kendileri bunlara şanziman denmez, şanziman aracın sabit şoförü ise denir. Örneğin iett de sabah ve akşam şoförleri vardır, sabah şoförüne kaptan,akşam şoförüne şanziman denir.
Hocam şanzıman yedek şöför mü oluyor onu çözemedim
Dinlendirici şoför diyebiliriz
Hayır şanzıman direkt aracın sahibi
Hayır, şanziman şoför herkes olabilir, eğer kendisi çalışıyorsa şanziman pek bulunmaz

Sarıyer'e Hayırlı Olsun Benim Bölgemin Aracı 59RS'ye Daha Yeni Gelmişti çekmek Nasip Olmamıştı Yeni Aracı aktif seferdemi Yoksa Daha geçmedimi Ayrıca HO plakamı PXX plakamı?
Direkt HO plaka (34HO2440) ile alınmış araç zaten çoğu BMC o plaka ile geliyor İstanbul'a . Bugün 41E çalışıyormuş bu arada

Geri
Üst Alt