1/3
Eğer ki bu otobüsten anadolu yakasında alınacaksa beykoz grubundan alınır oda muhtemelen C.1053 alır diye düşünüyor ve tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
seni kınıyoruz atsukoİncirtepe'den iyi fotoğraf bekliyorum.
Zaten. Aracın firmasından o bölgede olduğu çok belli hem 89K bölgesine 2012 bir Temsa neden gelsin ? Kronik arızalı bir araçA-1747 büyük ihtimalle 98H/92Ş bölgesine geçti.
İlk 0 km bmc ayazağa grubuna hayırlı olsunB-1511 , 2017 Model olan Temsa Avenue LF Plus aracını 2026 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiş . Hayırlı olsun diyelim![]()
Daha iyi kalite yükledim İncirtepe'de. Önünü çekemedim minibüs yüzünden. A-43'ü hiç sevmem. 146 kraldır.seni kınıyoruz atsuko
A-1636, 34 PCG 921 plakalı A-126'nın eski aracı 2017 Model Otokar Kent LF'imiş arkadaşlar.
Tahminimce araç GİTAŞ'tan el değiştirdi çünkü şu 97GE bölgeli satılık hatlı ilandaki araç. Arka plakalıkta da Halk Otobüs Pazarı yazıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 111301
Ekli dosyayı görüntüle 111304
Ekli dosyayı görüntüle 111302
A1636nın aracı ne
Eski aracı otokar doruk 2015 modelmişEkli dosyayı görüntüle 128926
Fotoğraf Genç Ulaşım İnstagram hesabından alıntıdır.
10.5 metrelik Cobra alan araç 54 J 3501 plakalıymış. Eski aracı ise Otokar Doruk LE. İnşallah eski aracı da İstanbul'a satılır.
İnşallah bu bölgede olan ve Sakarya'da tek olan 54 J 3558 plakalı Otokar Sultan LF'ta değişir.
O zaman olmaz maalesef İstanbul'a gelmesi. Başka şehirlere gitmesi yerine Sakarya içerisinde de başka bir hatta ve araca satılabilir bence çünkü Sakarya'da Hendek Bölgesi hariç diğer tüm bölgelerde araçlar ya tam yüksek tabanlı İveco Eurocity, Otokar Sultan 125 vs ya da yarı alçak tabanlı İsuzu Novociti, Sultan Maxi City.Eski aracı otokar doruk 2015 modelmiş
İstanbula gelmez ama Tokat ÖHO Ankara ÖTA gibi illere gider
Otobüsteki şöför kamerası çalışmıyor mu? Canlı izleyen personelin durumu fark etmesi lazımdı.A-1510 şoförü neden alkollu cıkmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.