Temsamı B-1882 çıkmasıEn azından 1 kere bizim bölgede bindim A-1653'e. Araç çok da kötü durumda değil.
Yok. Temsa ama A-1816 çıkması. B-1882'nin eski aracı hatsız satılık.Temsamı B-1882 çıkması
Oh neyse iyi o zaman A-1653 gene idare eder,B-1882 eski aracı kime satılır o zamanYok. Temsa ama A-1816 çıkması. B-1882'nin eski aracı hatsız satılık.
Tüm kısa araçlar şöyle 10.5 metreye dönüştürülerek insanların zulümden kurtarılması gerekiyor. İETT'de destek çıksa tadından yenmez.
Çok doğru, Beykoz Silivri dahil olmak üzere tüm araçlar buna dönüşmeli. Ama İETT sıfır araç alınınca verilen katkıyı bile kestiğini düşünürsek buna katkı vereceğini hiç düşünmüyorumTüm kısa araçlar şöyle 10.5 metreye dönüştürülerek insanların zulümden kurtarılması gerekiyor. İETT'de destek çıksa tadından yenmez.
Karsan Atak'a bir kere binmiştim canım çıkmıştı MR40 hattında. 10 metreden kısa araçlar yasaklanmalı.
Ne güzel 10.5 Cobra'nın içi ferah ferah duruyor. İnsanlara eziyet edilmesin artık zaten birbiriyleriyle üst üste gidiyorlar. Şu aracın içi fotoğraftan bile ferahlık verirken Atak gibi kısa araçlara bakınca içim kararıyor
10.5 metre ile 12 metre aynı fiyata satılıyor. 2025 yılı son ayı fiyat listesine göre 14 milyona yakın fiyatı var. Kısa araç mal sahiplerinin pek yanaşacağını sanmıyorum. Anca durumu iyi olanlar alır. Hala 2012-14 model araç kullananları varsayarsak sayı 10'u zor görür gibiÇok doğru, Beykoz Silivri dahil olmak üzere tüm araçlar buna dönüşmeli. Ama İETT sıfır araç alınınca verilen katkıyı bile kestiğini düşünürsek buna katkı vereceğini hiç düşünmüyorum
Liste fiyatını baz alırsak tabi pahalı, indirimler uygulanınca da yine pahalı halde kalacagi için maalesef bu araçlardan mahrum kalacağız10.5 metre ile 12 metre aynı fiyata satılıyor. 2025 yılı son ayı fiyat listesine göre 14 milyona yakın fiyatı var. Kısa araç mal sahiplerinin pek yanaşacağını sanmıyorum. Anca durumu iyi olanlar alır. Hala 2012-14 model araç kullananları varsayarsak sayı 10'u zor görür gibi
Ekli dosyayı görüntüle 128779
Var hocam. Bu indekste sabit bölge listesi de var.
A-1506 / Otokar Kent 290LF / '15
A-1522 / BMC Procity / '11
B-1887 / Otokar Kent 290LF / '13
A-1539 / Otokar Kent LF / '25
A-1663 / Otokar Kent LF / '25
A-1563 / Isuzu Citiport Plus / '26
A-1676 / BMC Procity / '12
A-1743 / Mercedes-Benz Conecto / '12
A-1744 / Mercedes-Benz Conecto / '12
A-1856 / BMC Procity / '13
Aşırı kârlı bir hamle olmuş. 10 verecekken şimdi 5 verecek. Periyodik bakım için de aynı şekilde.
Miss gibi araçlar eline sağlık çekimler için.Bildiğiniz Üzere Yaklaşık 3.5 - 4 Ay Önce Bilgisini Verdiğim Sıfır Kilometre 10.5 Metre Güleryüz Cobra GM-220 LE Araçların İstanbul'daki İlk Sahibi A-726 & A-729 (İhsan Abim) Oldu. Bugün Teslimatına Katıldığım Gün İçerisinde Hikayemde Paylaşmış Olduğum Araçlar Akşam Saatlerinde Yuvaları Olan İstanbul'a Giriş Yaptı. Destekleri İçin Mustafa, İhsan, Tamer Ve İsak Abilerime Teşekkürlerimi Sunuyorum
Aynı Araçtan 1 Adet Sakarya Hendek Gül Kooperatifi & 2 Adet Kars Sarıkamış Belediyesi Satın Aldı. Bu Araçtan C Bölgesi (Beykoz Grubu) Şoförlerinin İstediği Bilgisini Aldım. Fakat Net Bir Bilgi Sahibi Değilim.
Araçlar Yüksek Vinç Platform Sahibi İhsan Abime Ve Tüm Hadımköy Halkına Hayırlı Uğurlu Olsun Rabbim Utandırmasın İnşallah Bol Kazançlar Diliyorum
A-726 Eski Aracı: 2015 Model Bursa Çıkması Güleryüz Cobra GM-220 LE
Aracın İstanbul'daki Plakası: 34 DSU 802
Aracın Bursa'daki Plakası: 16 M 00123
A-729 Eski Aracı: 2015 Model Ankara Çıkması Güleryüz Cobra GM-220 LE
Aracın İstanbul'daki Plakası: 34 FYN 554
Aracın Ankara'daki Plakası:
06 BNG 168
Miss gibi araçlar eline sağlık çekimler için.
Umarım sayıları artar çok hoşuma gitti ancak 12 Metre ile aynı fiyata satıldığını görünce umutlarım azaldı. Sayıları artması dileğiyle
hadimköy hattımıza hayırlı olsun kazasız belasızBildiğiniz Üzere Yaklaşık 3.5 - 4 Ay Önce Bilgisini Verdiğim Sıfır Kilometre 10.5 Metre Güleryüz Cobra GM-220 LE Araçların İstanbul'daki İlk Sahibi A-726 & A-729 (İhsan Abim) Oldu. Bugün Teslimatına Katıldığım Gün İçerisinde Hikayemde Paylaşmış Olduğum Araçlar Akşam Saatlerinde Yuvaları Olan İstanbul'a Giriş Yaptı. Destekleri İçin Mustafa, İhsan, Tamer Ve İsak Abilerime Teşekkürlerimi Sunuyorum
Aynı Araçtan 1 Adet Sakarya Hendek Gül Kooperatifi & 2 Adet Kars Sarıkamış Belediyesi Satın Aldı. Bu Araçtan C Bölgesi (Beykoz Grubu) Şoförlerinin İstediği Bilgisini Aldım. Fakat Net Bir Bilgi Sahibi Değilim.
Araçlar Yüksek Vinç Platform Sahibi İhsan Abime Ve Tüm Hadımköy Halkına Hayırlı Uğurlu Olsun Rabbim Utandırmasın İnşallah Bol Kazançlar Diliyorum
A-726 Eski Aracı: 2015 Model Bursa Çıkması Güleryüz Cobra GM-220 LE
Aracın İstanbul'daki Plakası: 34 DSU 802
Aracın Bursa'daki Plakası: 16 M 00123
A-729 Eski Aracı: 2015 Model Ankara Çıkması Güleryüz Cobra GM-220 LE
Aracın İstanbul'daki Plakası: 34 FYN 554
Aracın Ankara'daki Plakası:
06 BNG 168
Fiyatı bir tık (hatta bir tıktan da fazla. Karsan Atak ve Isuzu ne kadara satılıyor bilmiyorum ama) tuzlu. Maddi durumu İyi durumda olanlar alır gibi duruyor. Yolcular için de 2-3 metre daha uzun araç olması daha iyiEvet bende üzüldüm. Anadolu yakasında aracı isteyen şoförler varmış ama net bir bilgi sahibi değilim. İnşallah alınır![]()
Sorunlar zamanla çözülecektir. HBS ilk defa üretmesine rağmen sağlam bir giriş yaptı.Geçmiş olsun![]()
Fiyatı bir tık (hatta bir tıktan da fazla. Karsan Atak ve Isuzu ne kadara satılıyor bilmiyorum ama) tuzlu. Maddi durumu İyi durumda olanlar alır gibi duruyor. Yolcular için de 2-3 metre daha uzun araç olması daha iyi
hadimköy hattımıza hayırlı olsun kazasız belasız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.