B-118'in Yeni aracı geldi
Ekli dosyayı görüntüle 108501
Çok şükür
İlk alınan conecto bu araç denilmişti neredeyse 1 ay sonra geldi araba
B-118'in Yeni aracı geldi
Ekli dosyayı görüntüle 108501
B-1858 ile C-1666Coşkunlar toplu taşıma sessizliği bozuyor
A-1602
B-1616
B-1634
B-1661
B-1824
B-1835
B-1858
B-1908
C-1660
C-1663
C-1666
C-1667
C-1669
C-1670
C-1673
0KM conecto hayırlı olsun rabbim utandırmasın inşallah bol kazançlar diliyorum![]()
![]()

ÖHO'da yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz. MirrorCam opsiyonu ne kadar fark ediyor acaba?
Fazla bir farkı yok en son bildiğim 5.000€ idiÖHO'da yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz. MirrorCam opsiyonu ne kadar fark ediyor acaba?
Bu aracın önünde kurtumsu köpeğimsi sticker var mıydı? Yeni mi yapıştırılmış, hiç fark etmemişim?
Ben de yeni fark etmiştim.O da MAN logosundaki hayvandı sanırım.Tahminimce yeni yapıştırmışlardır ben de önceden hatırlamıyorum onu.Bu aracın önünde kurtumsu köpeğimsi sticker var mıydı? Yeni mi yapıştırılmış, hiç fark etmemişim?
1 yıldır var o çok geç kalmışsınız hocamBu aracın önünde kurtumsu köpeğimsi sticker var mıydı? Yeni mi yapıştırılmış, hiç fark etmemişim?
290LF kasasını çok severim. Hatta ilk otobüs sevdamı başlatan araçtır, Kent 290LF. Bir aralar almayı hayal kurduğum araçtır kendisi ancak Kent LF ismine geçildiği 2016-2026 modeliyle aramız pek iyi değil (Özellikle 2025 olanıyla)B-1887'nin bizim bölgeye gelmesi Otokar'ı sevmememi azalttı. Ona her hafta en azından bir kere binmeyi düşünüyorum.
Nedense bende de var bu durum bir araçtan bir bölgede sayısı çok fazla varsa bir yerden sonra bıkmaya başlıyorum.Özellikle Silivri'nin almasıyla sevmemeye başladım ben de. Çok var bu araçtan Silivri'de.
Özellikle Silivri'nin almasıyla sevmemeye başladım ben de. Çok var bu araçtan Silivri'de.
89A ve 76O (İOAŞ) grubuna Otokar Mühendislerini getirsen kendi araçlarından soğurDemek ki sen A4 grubuna binmek zorunda kalsan otobüs kullanmayı bırakırsın.![]()
Burada beykoz grubu araçlarında çok var.Özellikle Silivri'nin almasıyla sevmemeye başladım ben de. Çok var bu araçtan Silivri'de.
İnşallah bu tarafta yani anadolu yakasında "GÜLEEYÜZ COBRA GD-272 LF." marka model otobüs alan orta derecede olur.Otokar C Bölgelerinde A ve B Bölgelerine göre daha az olduğu için Anadolu Yakasında İETT harici olarak Otokar denk geldiğinde seviniyorum ama Avrupa Yakasında yaşasaydım ve sürekli Otokar'ların fazla olduğu bölgelerdeki araçlara binsem çok var diye Otokar'dan soğuyabilirdim.
sizce marka sevdam iyimi yoksa yanlışmı düşünüyorumEn sevdiğim markalar sıralama
1-BMC (2015 ve sonrası)
2-AKIA (2017 ve sonrası)
3-MERCEDES (2013 ve sonrası)
4-OTOKAR (2011 ve sonrası)
5-ISUZU (2015 ve sonrası)
6-GÜLERYÜZ (2018 ve sonrası)
7-MAN
8-TEMSA (2015 ve sonrası)
9-TEZELLER (2013)
76O İOAŞ Bölgesi OtokarlarıOtokar C Bölgelerinde A ve B Bölgelerine göre daha az olduğu için Anadolu Yakasında İETT harici olarak Otokar denk geldiğinde seviniyorum ama Avrupa Yakasında yaşasaydım ve sürekli Otokar'ların fazla olduğu bölgelerdeki araçlara binsem çok var diye Otokar'dan soğuyabilirdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.