1/3
Aynı şirketin araçları olması o bölgeye gelmeleri gerektiği anlamına gelmez karşı yakada da ist Özel taşımacılık var onlarda 1 2 günlüğüne Kuyumcukent e gelsin çalışsın sonra geri gitsin bu mantıklaaynı şirketin aracları cünkü.
Aynı şirketin araçları olması o bölgeye gelmeleri gerektiği anlamına gelmez karşı yakada da ist Özel taşımacılık var onlarda 1 2 günlüğüne Kuyumcukent e gelsin çalışsın sonra geri gitsin bu mantıklaaynı şirketin aracları cünkü.
Geçici rotasyon uyguluyorlardırAynı şirketin araçları olması o bölgeye gelmeleri gerektiği anlamına gelmez karşı yakada da ist Özel taşımacılık var onlarda 1 2 günlüğüne Kuyumcukent e gelsin çalışsın sonra geri gitsin bu mantıkla
Geçici rotasyon denen şey bir bölgeye olmaz her bölgeye olurGeçici rotasyon uyguluyorlardır
Artık bölgeleri ve çalışacak araçların onaylarıni iett ve şirketler karar veriyor, onay dahilinde isteyen şirket istediği bölgede kalıcı veya geçici görev yapabilir bunun olayı bu zaten takviye araç istenmiştir rotasyon yapıp takviye sağlanmıştır bütün araçlar artık iettye bağlı olarak çalışan şirketler istediği gibi karar alır ve karar verir örneğin coşkun petrol gibiAynı şirketin araçları olması o bölgeye gelmeleri gerektiği anlamına gelmez karşı yakada da ist Özel taşımacılık var onlarda 1 2 günlüğüne Kuyumcukent e gelsin çalışsın sonra geri gitsin bu mantıkla
Yıllar sonra 146'ya B kodlu araç geldi. En son B-1503 vardı. Şimdi ise B-1887 geldi. Hayırlı olsun.Geçtiğimiz haftalarda sıkça kendinden bahseden ve herkesi merakta bırakan B-1887 kapı kodlu araç an itibariyle artık boğazköy grubunda
Fotoğraf alıntıdır
O birazda iett ye kalmış bişey Anadolu yakasında uzun zamandır olmuyordu en son B1817 geçici rotasyon a uğramıştı araç değiştikten sonra üstelik rotasyonda elit in bile hattına gitmiştiGeçici rotasyon denen şey bir bölgeye olmaz her bölgeye olur
Bakalım 2013 Model bir Kent 290LF 146 yoğunluğunu kaldırabilecek mi?Bugün B-1887'ye binmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle favori aracım o olacak.
Şu anda A-1856 çalışmadığı için kesin bir şey diyemem A-1803 hakkında. Eğer yarın A-1744 de 144A çalışırsa ve A-1653 146'da çalışırsa o zaman 146 ve 142 bölgesi birleşmiş diyebilirim.Bugün B-1887'ye binmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle favori aracım o olacak.
A-1803'ün gittiğine üzüldüm ama bizim 142 bölgesine geçtiği için çok üzülmedim. Ama 146'da anılarım vardı.
Şunu da düşünmeye başladım. 142 ve 146 bölgesi birleşecek mi?
Yıllar sonra 146'ya B kodlu araç geldi. En son B-1503 vardı. Şimdi ise B-1887 geldi. Hayırlı olsun.
Aracı çok güzel. Yaşı 2028'de dolacak gibi. Umarım son güne kadar değiştirmez
Her ne kadar Isuzu'yu çok sevsem de Kent 290LF sayısı hem çok az hem de bu kadar bakımlı 290LF sayısı 1 falandır heralde.@Rick Grimes sevinir bu habere. İnşaallah.
Fotoğrafını çektiğim araç geri dönmüş olup, şu anda o aracın içindeyim.
2013 olanlar Cummins motor mu yoksa İETT de ki gibi Deutz mu ?Bakalım 2013 Model bir Kent 290LF 146 yoğunluğunu kaldırabilecek mi?
Araç cidden gördüğüm en güzel ve en bakımlı Otokar. Tüm kasaları dahil
Net bilgim yok bilen biri yazabilirse sevinirim2013 olanlar Cummins motor mu yoksa İETT de ki gibi Deutz mu ?
Deutz 2016 dan sonra cumminsNet bilgim yok bilen biri yazabilirse sevinirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.