1/3
Kaynak vermeni isteyip adamın ismini vermemişsin. İnsanların emeğine yazık. Haberleri nerden aldıysan en kötü bir ismini yaz. O kadar emek veriyorlar lütfen
Kaynak vermeni isteyip adamın ismini vermemişsin. İnsanların emeğine yazık. Haberleri nerden aldıysan en kötü bir ismini yaz. O kadar emek veriyorlar lütfen
+ olarak araç önceden 2 kapılıydı televizyonlar cama gömme bu araçtaİçlerinden en iyisi D-139 bence. Ekleme olarak D-139 fuar aracıydı. Diğer Plus'lardan ayıran bazı özellikleri var. Mesela şoför kabininin arkasında durak göstergesini gösteren ekran var. İETT'deki Kent'ler gibi. Ama daha büyük. Farklı koltuk deseni var. Camlarındaki film daha koyu.
Kendisini foruma davet edelim,kendisiyle tartışalım. İnşallah doğru çıkar
@Can Kaya kendisi buradaKendisini foruma davet edelim,kendisiyle tartışalım. İnşallah doğru çıkar
Bence de eğer duyum alınırsa ben ondan duydum denilebilir ki sonuç alınmazsa siz yalancı cikmayinKaynak vermeni isteyip adamın ismini vermemişsin. İnsanların emeğine yazık. Haberleri nerden aldıysan en kötü bir ismini yaz. O kadar emek veriyorlar lütfen
O zaman kendisi yazmalıydı, bilgi paylaştıkça güzeldir@Can Kaya kendisi burada
BuradayımKendisini foruma davet edelim,kendisiyle tartışalım. İnşallah doğru çıkar
O zaman sizden daha fazla bilgi bekliyoruzZaten ona da yazdım paylaşırsan kaynak belirt diye fakat kaynak belirtmeden paylaşmış. Bende o yüzden kaynak nedir diye sordum.
[automerge]1770557251[/automerge]
Buradayım![]()
Bindiğimde fark ettim arka kapıdaki değişikliği. Diğer kapılardan biraz farklı bir görüntüsü vardı. Tutma direkleri sonradan yapılmıştı.+ olarak araç önceden 2 kapılıydı televizyonlar cama gömme bu araçta
Bahsi geçen araç yıllardır aynı hocam. Araçların kroniği mi var bilmiyorum ama bu araç yıllardır bu kodda çalışıyorNeden Temsa Avenue Plus LF'ler kısa sürede değişiyor? Acaba kronik sorunları mı var?
Yok hocam C-1021. İlan iki gün önce paylaşılmış , görmemiş olabilirsinizO bahsettiğin 2017 model TEMSA AVENUE PLUS C-009'un eski aracı. C-009'dan kalma izini gördüm
e o zaman neden yusuf söylüyor? can kaya kendi hesabıyla girip söylesin?@Can Kaya kendisi burada
Tekirdağdayken bile cevap verebiliyor. Güzel hizmetBuraya işlerimden dolayı fazla giremiyorum. Bundan dolayı kendisine yazmıştım. Ayrıca bu olayı yeri geliyor @Emirinho10 adlı kullanıcıya'da söylüyorum.
Onu yazana kadar buraya yazarsanız en fazla 1 dakikanızı alır, eleştirilerde haklılar bu konuda birinci ağızdan cevap verilmesi çok daha iyi olacaktır, maşa yerine Kendinizi kullaninBuraya işlerimden dolayı fazla giremiyorum. Bundan dolayı kendisine yazmıştım. Ayrıca bu olayı yeri geliyor @Emirinho10 adlı kullanıcıya'da söylüyorum.
Bu araç kaç model?İçlerinden en iyisi D-139 bence. Ekleme olarak D-139 fuar aracıydı. Diğer Plus'lardan ayıran bazı özellikleri var. Mesela şoför kabininin arkasında durak göstergesini gösteren ekran var. İETT'deki Kent'ler gibi. Ama daha büyük. Farklı koltuk deseni var. Camlarındaki film daha koyu.
2017 modelBu araç kaç model?![]()
A-956'nın farı makyajlı.A-189 A-205 A-218 A-228 A-384 A-794 A-898 A-956 A-1528 A-1609 A-1800 B-004 B-029 B-045 B-119 B-171 B-290 B-298 C-097 C-098 C-109 C-141 C-142 C-146 C-147 C-211 C-249 C-262 C-311 C-325 C-330 C-333 C-353 C-360 C-362 C-367 C-447 C-502 C-503 C-763 C-764 C-842 C-1037 C-1098 C-1624 C-1714
Bir dakika, bunun güneş farı nerede?A-956'nın farı makyajlı.
Güncel Ulaşım Alıntı.
![]()
Ben her zaman kaynak yazıp mesaj yazıyorum ama bazı uyanık arkadaşlarımız hem bilgiyi başkasından alıyor hemde kaynak yazmıyor ve bunu hep yapıyor sanki tek uyanık oOnu yazana kadar buraya yazarsanız en fazla 1 dakikanızı alır, eleştirilerde haklılar bu konuda birinci ağızdan cevap verilmesi çok daha iyi olacaktır, maşa yerine Kendinizi kullanin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.