5 adet kesin alindi, diğer araçlar için görüşmeler devam ediyor, şu anda toplamda 15 adet kesin sipariş var gerisi gelecek diye düşünüyorum5 değil 10 adet
Daha değil, imkansız oToplama otobüsler piyasayı ele geçirdi.
Fiyatı çok uygun. Otobüs fiyatları daha artmaya devam ederse dediğim olurDaha değil, imkansız o![]()
OlmazFiyatı çok uygun. Otobüs fiyatları daha artmaya devam ederse dediğim olur![]()
Fiyatı çok uygun. Otobüs fiyatları daha artmaya devam ederse dediğim olur![]()
Mercedes Conecto 20 milyon olursa bu da 10 milyon olur yine taban fiyatta kalacağı için tercih edilirOtobüs fiyatları artmaya devam ederse bu markanın fiyatları sabit mi kalacak ?![]()
Indirimlerin sürekli olacağı bir durum söz konusu değil yarın derki ben indirimleri kaldırdımMercedes Conecto 20 milyon olursa bu da 10 milyon olur yine taban fiyatta kalacağı için tercih edilir
Mercedes Conecto 20 milyon olursa bu da 10 milyon olur yine taban fiyatta kalacağı için tercih edilir
Bu işi bilen insanin hali bir başka oluyor,kutluyorumSınırlı kalır.Ne Mercedes’in, ne Otokar’ın ne Güleryüz’ün, ne BMC’nin yerini asla alamaz.Bu araç sahiplerini ikna edebilmesi çok zor. Bu markaların yerini alabilseydi Mercedes motor kullanan Akia alırdı.Habaş’ın da pazar payı düşük kalacaktır.
Emeğine sağlık, İstanbula hayırlı olması dileğiyleEkli dosyayı görüntüle 106384
Herkese merhabalar ilk Habaş fotoğrafı benden gelsin
Hat:500T
Yer:İçmeler Köprüsü
Diger üretimleri de durmuş vaziyetteİstanbul ÖHO'de D-100, bu yaza doğru 0 km makyajlı uzay kasa Güleryüz Cobra DD alacakmış aldığım duyuma göre. Ayrıca yeni kasa alınınca D-100 HO plakaya da geçecekmiş.
Not: Akia Ultra DD üretimi durmuş.
Ters köşe akia alınacakİett'ye mercedes veya otokar hayırlı olsun diyelim o zaman
hiç sanmıyorumTers köşe akia alınacak
Akia da Otokar da alınmaz BMC ya da Mercedes alabilir eğer ihale olursaTers köşe akia alınacak
Belediye akiaya batmamasi için destek olabilir, katılıyorum akia alinabilirhiç sanmıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.