İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temsa zahmetli bir araç ama zahmete de değiyor bence ama mal sahibi ses sistemi de eklediği için maliyeti o artırdı diye düşünüyorum ben sonuçta İstanbul'daki hiçbir otobüste ses sistemi yok diye biliyorum
Olsa bile amirler durdurmuyor ama en fazla 4 yıl kullanabileceğim bir araca bu kadar masraf gereksiz görüyorum

Olsa bile amirler durdurmuyor ama en fazla 4 yıl kullanabileceğim bir araca bu kadar masraf gereksiz görüyorum
Biz ne dersek diyelim mal sahibi ne isterse o olacak sonuç olarak ama ben Temsa ile kalmasını isterdim tabi ki ama masraflar söz konusu oldu mu bizim dediklerimiz çok ta önemli olmuyor

20220529_144158.jpg

A-1509 eski aracı olan Otokar Kent 290LF 2011 model ve yanında BMC Procity 2011 Model yan yana.

Konu sahibi
26 adet Otokar Kent fotoğrafı yükledim. Yükleyemediğim fotoğrafları tekrardan yükledim. Yoruldum. Cidden çok fazla Otokar fotoğrafı çekmişim. İşin ilginç yanı. 98T hattında günde 1 araç çalışıyor. En çok da 98T'den çekmişim. 😁 89S'yi eklemezsek olmaz. Rick Grimes'in hattı. Ama Hat 76O yok maalesef. A-1511 de var Mert.'e özel ama kalitesi iyi değil. A-1867'nin son fotoğraflarını attım. Neler var neler.

Yarın GM-290 LF'leri yüklemeye çalışacağım.

Ama eyvah! Torpilbeyköy Otokar'ları var daha.

26 adet Otokar Kent fotoğrafı yükledim. Yükleyemediğim fotoğrafları tekrardan yükledim. Yoruldum. Cidden çok fazla Otokar fotoğrafı çekmişim. İşin ilginç yanı. 98T hattında günde 1 araç çalışıyor. En çok da 98T'den çekmişim. 😁 89S'yi eklemezsek olmaz. Rick Grimes'in hattı. Ama Hat 76O yok maalesef. A-1511 de var Mert.'e özel ama kalitesi iyi değil. A-1867'nin son fotoğraflarını attım. Neler var neler.

Yarın GM-290 LF'leri yüklemeye çalışacağım.

Ama eyvah! Torpilbeyköy Otokar'ları var daha.
oooo A-1511 ha

• Beğen
Tepkiler: Yui
Temsa zahmetli bir araç ama zahmete de değiyor bence ama mal sahibi ses sistemi de eklediği için maliyeti o artırdı diye düşünüyorum ben sonuçta İstanbul'daki hiçbir otobüste ses sistemi yok diye biliyorum
Kardeşim İstanbul'da çoğu araçta ses sistemi var fakat fazla göze batmak istemiyorlar mal sahipleri şoförler vs

Mesaj silindiği için tekrardan atıyorum.

A-1867 2013 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. İlk fotoğrafı benden. Fotoğrafı birazdan gelecek. (Fotoğrafı site düzelince atacağım.)

Mal sahibi çağ atladı resmen 😂

• 100
Tepkiler: Yui
Geri
Üst Alt