İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1723 Çırçır metro da
Bu açıklamayı gördüğümden beri bu kodun dönmesi heyecanlandırmıyor beni

Ekli dosyayı görüntüle 99870
Sarı siteden iyi ters köşe yedik. Umarım bölge değiştirmeden kalır ama her gün Çırçır Metrodan 89K/97GE/98H/141M bölgesine gelir mi bilmiyorum.

İnşallah A-1805 gibi bir anda 10 günlüğüne çalışıp bambaşka yere gitmez

IMG_20260107_061310.jpg

dostlar bişe soracam İstanbul’da 2 ve 3 nesil bmc beldeler değiştirildikten sonra ne oluyor bilgisi olan var mı Kayseri öhö filan alıyor mu bu araçları yada hurda mı oluyorlar

dostlar bişe soracam İstanbul’da 2 ve 3 nesil bmc beldeler değiştirildikten sonra ne oluyor bilgisi olan var mı Kayseri öhö filan alıyor mu bu araçları yada hurda mı oluyorlar
Değişiyor. Bazen Anadolu ÖHO'Ya gidiyor. Bazen Ankara alıyor. Bazen servis oluyor. Bir tane de karavan gibi ofise çevrilmiş ilan vardı

Son düzenleme:
GİTAŞ'ın otoparkında 4 TCV 1 Tezeller (A-765 eskisi) kalmış. TCV'lerden biri A-1724'tü diğerlerini göremedim hızlı geçtik otobüsle. Garajda toplam 5 araç var. C-1752 ise nerede belli değil

Cidden şaşkınım. Daha dün fotoğrafını çekmiştim. Gayet normal çalışan araca neler oluyor neler. Az daha binecektim.
Emin değilim ama 36AY beklerken yanlış görmediysem garajdan A-1867 kodlu arka motor kapağında ızgara olan eski bir Otokar çıktı fakat aktif sinyali hâlâ garajdaydı. Doğru gördüysem değişim olmuş olabilir

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt