İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-363 sisteme işlenmiş. 2015 Model İsuzu Citiportmuş. @hat.76o

Ekran görüntüsü 2025-12-31 085137.webp

A-363,C-444'ün eski aracını almış
A-703'ün 2024 model KARSAN ATAK aracı ARAÇ İETT'ye işlenmiş
C-199, A-943'ün eski aracını almış

C-199 2012 model Otokar Kent 290LF olan aracını 2023 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Vay beee... ben bu araca en son pazartesi günü bindim birde gördüm tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★ "AYRICA BU MESAJIM 800.MESAJIM." 'dır bilginize.🤝🤝🤝

C-199 2012 model Otokar Kent 290LF olan aracını 2023 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Böylelikle C-3 Bölgesinde 2012 model araç kalmamıştır. Bu araca birkaç ay önce 320'de binmiştim araç 2012 olmasına rağmen bana bayağı bakımlı gelmişti ondan dolayı yaşı dolana kadar çalışır demiştim ama yanılmışım.

Başlık bulamadığımdan buraya yazıyorum: neden özel halk otobüsleri fotoğraf ları başlığı marka model öho fotoğrafları başlıklarından daha fazla ilgi görüyor?

Başlık bulamadığımdan buraya yazıyorum: neden özel halk otobüsleri fotoğraf ları başlığı marka model öho fotoğrafları başlıklarından daha fazla ilgi görüyor?
Ben iki yere de düzenli paylaşım yapmaya çalışıyorum. İlk önce özel halk otobüsleri fotoğrafları başlığına daha sonra da ilgili modelin başlığına paylaşıyorum

Son düzenleme:
Konu sahibi
Ben Ekim ayından beri modellerde paylaşım yapıyorum. Akia Ultra DD başlığı bomboştu. Orayı ben doldurdum sadece.

Konu sahibi
A-1614 te 2012 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun araç bence yeni yıldan önce alındı ama sisteme yeni girildiği için yeni yılın ilk değişen aracı A-1614 oldu herhalde
Bu araçlar (1614, 1732) Savaş Petrolün değil miydi? Vizyon Ulaşıma mı geçtiler

• Beğen
Tepkiler: Yui
Geri
Üst Alt