1/3
C-1650'dir bunlar normal. Eski erguvan renkli araçlar sürekli bölge ve yaka değiştiriyor. Benim demek istediğim eski Turkuaz renkli araçlardı. Rakam kısmı genellikle 1000'den küçük olan araçlar50v'de c serisi araç görmüştüm
C-1650'dir bunlar normal. Eski erguvan renkli araçlar sürekli bölge ve yaka değiştiriyor. Benim demek istediğim eski Turkuaz renkli araçlardı. Rakam kısmı genellikle 1000'den küçük olan araçlar50v'de c serisi araç görmüştüm
C-1650, C-1857.50v'de c serisi araç görmüştüm
Aslında o da olmuştu araç takası sırasında bir karışıklık çıkmıştı sanırım B095 di sanırım burda çalışıp C495 de karşıda çalışmıştıTeşekkür ederim hocam. Hiç A-XXX (A-XXX ÖHO'su) kodlu bir aracın Anadolu yakasına veya hiç C-XXX (C-XXX ÖHO'su) kodlu bir aracın Avrupa yakasına geldiğini görmediğim için demiştim. Bölge değişiklikleri olmuş demekki
Teşekkür ederim hocam. Hiç A-XXX (A-XXX ÖHO'su) kodlu bir aracın Anadolu yakasına veya hiç C-XXX (C-XXX ÖHO'su) kodlu bir aracın Avrupa yakasına geldiğini görmediğim için demiştim. Bölge değişiklikleri olmuş demekki
İOAŞ belediyeye bağlı bir şirketti,yanlışım yok ise araçları belediye sübvanse ediyordu..ÖHO ile İOAŞ'ın sistemsel farkının ne olduğunu bilen var mı? (Kapıkodu, şirket vs onlardan bahsetmiyorum)
Gördüğüm otobüs ilanlarında erguvan değildir, ömürlüktür, kalıcıdır, kiralık değildir tarzı ekstra bilgilendirme görüyorum. Anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam İOAŞ kiralık sistem ile mi çalışıyor?
Şu da var: Bölge/yaka değiştiren tüm araçlar İOAŞ araçları. Bir ÖHO aracının bölge/yaka değiştirdiğini hiç görmedim
Çalışma anlamında söylememiştim. Kalıcı olarak. Daha da açık örnek vermem gerekirseŞu an Avrupa'da sadece C-5 bölgesinden 500L hattı var o sadece Avrupa'da çalışan tek C-XXX hattı. 500L haricinde sadece boğazgeç hatlarında Avrupa-Anadolu yapıyor. 8 hat kaldı bunlardan ÖHO olarak. 121A, 121B, 121BS, 122C, 622, 522, 522ST, 500T.
129T'yi yazmadım çünkü o bölgede sadece eski ergüvan araçları çalışıyor.
B ve A bölgesinde hiç böyle durum olmadı. Sadece boğazgeç eskiden 500A hattı vardı. Kadıköy - Topkapı. Bu hatta A-5 bölgesi araçları çalışırdı. Şimdi hiç kalmadı.
Aslında o da olmuştu araç takası sırasında bir karışıklık çıkmıştı sanırım B095 di sanırım burda çalışıp C495 de karşıda çalışmıştı
KP lerden biri olmalıGİTAŞ'ın garajında Düzce Belediyesi yazan Temsa Avenue LF vardı. Plakası sökülmüştü
C-1752 Temsa almıştı belki bu araç olabilirKP lerden biri olmalı
C-270'in eski aracı C-1752'nin yeni aracıGİTAŞ'ın garajında Düzce Belediyesi yazan Temsa Avenue LF vardı. Plakası sökülmüştü
BMC PROCITY 285 2015B1913 yeni aracı ne
Ben zaten önceden yazmıştımA-755 2018 model Karsan Atak olan aracını 2024 model Karsan Atak ile değiştirmiştir hayırlı olsun Kaynak:Can Kaya
.A-942 2018 model Otokar Sultan LF olan aracını 0 KM 2024 model Karsan Atak ile;
A-948 2015 model Karsan Atak olan aracını 0 KM 2024 model Karsan Atak ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Kaynak:Can Kaya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.