İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İstanbul'da İETT Otobüsü durağa daldı! 1 Ölü,4 Yaralı​

İETT otobüsü, motosiklet sürücüsüyle tartıştıktan sonra kaza yaptı. Çekmeköy'de meydana gelen kazada, otobüsün altında kalan bir kadın hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.

Ekli dosyayı görüntüle 86363

Kaza, saat 14.25 sıralarında Mehmet
Akif Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HO 3430 plakalı İETT otobüsü şoförü, 02 AFN 584 plakalı motosiklet sürücüsüyle trafikte yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.

Otobüs şoförü, aracı motosiklet sürücüsünün üzerine sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce tıp merkezinin önündeki 3 araca ardından yolcularında beklediği Çamlık durağına girdi. Kazada otobüsün altında kalan 1 kadın yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86364

15.10.2025 - 15:13 | Son Güncellenme: 15.10.2025 - 16:27

İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA)
C-963 araç
Ölenin mekânı cennet olsun canada eşyayada zarar gelmesin.😰😰😰😨😨😨✋✋✋🧿🧿🧿

Ben şahsen yeni conectoyu beğenmiyorum procity tr çok yolu hissetiriyo ama daha sağlam olduğunu düşünüyorum 2017 ye kadar olan kasa çok daha iyiydi mercedesin bencd
Bence yeni kasa da 2016 dan 2020 ye kadar kötü sonradan gerçekten düzelttiler sıkıntıları bence ama dış görünüş olarak kesinlikle ikinci nesil Conecto her zaman daha iyi

Son düzenleme:
Cummins motorlu conecto gelir mi acaba
Daha önceden bir haber okumuştum 4-5 sene öncesine ait bir haber. Daimler, Cummins ile bir anlaşma imzalayıp bazı kamyon ve otobüs modellerinde Cummins motorları kullanacağından bahsediliyordu haberde. Hatta Mercedes Çin'e özel üretilen Actros MP6'larda Cummins motor kullanmış.

Şunu da belirteyim. Scania, DAF, Volvo, İsuzu gibi markalar da belli başlı bazı kamyon modellerinde Cummins motor kullanıyor.

Benim tahminim Conecto'nun da yeni kasasında Cummins motor kullanılma ihtimali olabilir.

Geri
Üst Alt