İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1805 2013 model TCV Karat L CNG olan aracını Uzay kasadan bir önceki kasa olan Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Ayrıca garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı
BN1 e hayırlı olsun bir araç daha

A-1805 2013 model TCV Karat L CNG olan aracını Uzay kasadan bir önceki kasa olan Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Ayrıca garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı
Kayıplar teker teker aramıza dönüyor süper oldu

BN1 e hayırlı olsun bir araç daha
98D gördüğüme eminim ön ve arka tabelasında fakat göstermelik de açmış olabilir o yüzden çalışmaya başlasın daha net olur. Önce Kağıthaneye gitti sonra 4. Levent esentepe garajına gitmiş

B-1819 Citiport'u bugün denedim. Biraz yıpranmış ama yine de keyif aldığım bir araç.

Ama şunu da merak ediyorum. Daha modelli olan Citiportların tavanı desensiz mi?
Onu dikkat etmedim 2024 modellere bakmak lazım

Konu sahibi
A-1805'in BN1'de başlayacağından emin misiniz? Çünkü araç B bölgesi araçlarının olduğu garaç olan Esentepe Garajı'nda. Ve şirket olarak İst Özel Taşımacılık'a bağlı. Ben 41ST'de başlayacağını düşünüyorum. Ama gönlüm bahsedilen Bakırköy BN1 bölgesinden. Çok düşük (1%) ihtimal 146.

A-1805'in BN1'de başlayacağından emin misiniz? Çünkü araç B bölgesi araçlarının olduğu garaç olan Esentepe Garajı'nda. Ve şirket olarak İst Özel Taşımacılık'a bağlı. Ben 41ST'de başlayacağını düşünüyorum. Ama gönlüm bahsedilen Bakırköy BN1 bölgesinden. Çok düşük (1%) ihtimal 146.
Şuanlık beklemekten başka çare yok. Garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı. Büyük ihtimalle göstermelik deneme için açtı. Benimde içimde A-1807 ve A-1809 gibi 41ST çalışacakmış gibi geliyor. Umarım en son yandığı 76O bölgesi veya BN1 bölgesi başlar

Geri
Üst Alt