İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım gelir. TCV'yi hafif seven biri tek benim sanırım. 2-3 tane de çalışsa keşke
TCV yi bence kimse benim kadar sevemez 89K ya geldikleri zaman diğer hiçbir araca binmeyip saatlerce TCV beklemisligim olmuştu A-1720 ye de A-1721 e de A-1722 ye de A-1724 e de A-1830 a da C-1751 ile C-1752 ye de bindim sadece A-1723 e binemedim😞

TCV yi bence kimse benim kadar sevemez 89K ya geldikleri zaman diğer hiçbir araca binmeyip saatlerce TCV beklemisligim olmuştu A-1720 ye de A-1721 e de A-1722 ye de A-1724 e de A-1830 a da C-1751 ile C-1752 ye de bindim sadece A-1723 e binemedim😞
Bende severdim. En azından farklı bir araçtı. Keşke yine de devam etseler veya B-013 gibi daha fazla araç olsaydı. TCV'lerin cirit attığı dönemde 76O-89S'de sık binerdim. A-1805-A-1830-A-1831-A-1832 ve A-187x'lerde de vardı. Yanlış hatırlamıyotsam A-1874, A-1876 ve A-1878'di. Güzeldi yani bence. Özledim şahsen. Vites atma mı geçiş mi ne bir ses vardı hala kulağımda o ses çok güzel sesti

Bende severdim. En azından farklı bir araçtı. Keşke yine de devam etseler veya B-013 gibi daha fazla araç olsaydı. TCV'lerin cirit attığı dönemde 76O-89S'de sık binerdim. A-1805-A-1830-A-1831-A-1832 ve A-187x'lerde de vardı. Yanlış hatırlamıyotsam A-1874, A-1876 ve A-1878'di. Güzeldi yani bence. Özledim şahsen. Vites atma mı geçiş mi ne bir ses vardı hala kulağımda o ses çok güzel sesti
Kapı açılma sesleri vardı hocam kendilerine özgü harika bir sesti

Bu arada B-1746 TCV 'den veri alındığını gördüm uygulamadan şuan İkitelli Sanayide bir şey olabilir mi
B-1746 22 Ocak 2022 den beri yoktu yani kod sistemden silinmişti büyük ihtimalle yeni araç alındı ve pazartesi yeni aracı ile çalışmaya başlar

@İSTANBULLU C-1031 yeni aracı olarak ne aldı C-074'ün eski aracını mı aldı 2014-2017 arası COBRA mı aldı yoksa 2025MODEL OTOKAR KENT LF mi aldı

Küçükçekmece İsuzu Yetkili Satıcıda satın alınmamış 2 yeni makyajlı kasa vardı. Kod yapıştırılmamıştı. Belki A bölgesine iki tane daha gelebilir

IMG_20250824_133417.jpg

Bu arada B-1746 TCV 'den veri alındığını gördüm uygulamadan şuan İkitelli Sanayide bir şey olabilir mi
Meraktan gittim araç temsaydı. Ayrıca ön camı kırılmış A-1704 ve tüm kodları sökülmüş kapıları açık sarı man vardı

IMG_20250824_145551.webp

Meraktan gittim araç temsaydı. Ayrıca ön camı kırılmış A-1704 ve tüm kodları sökülmüş kapıları açık sarı man vardı

Ekli dosyayı görüntüle 78966
Ya sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya

Ya sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya
Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle

Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle
Umarım A-1724 gibi olur durumu umarım ona da A-1516 nin eski aracını aldı dediler ama çalışmadı hiç

Bu BN1 bölgesini @Emirinho10 hocam benden daha iyi bilir ama A-1866 araç değiştirmiş sanırım. Yeni haber olmayabilir kusura bakmayın yeni haber değilse. Fakat otobüs34'te de araç 2015 Temsa gözüküyor

Ekli dosyayı görüntüle 79023

Ekli dosyayı görüntüle 79024

Yeni haberse 2015 Model Temsa Aracını Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Yeni değilse kusuruma bakmayın silerim mesajı. Eve yürürken evime yakın yerdeydi park etmişti. Bu kodda otokarı görünce tuhafıma gitti çekeyim dedim fotoğrafını
Hocam siz adamsınız üstünde kamera var mıydı aracın

Hocam siz adamsınız üstünde kamera var mıydı aracın
Hocam o kadar dikkat etmedim valla gece yarısı yorgunluğuyla. Sefaköy metrobüsten söğütlüçeşmeye yürüdüm baya yorgundum. Hatta fotoğraf bile çekmeyecektim de bu kodda yeni kasa Otokar olmadığına emin olduğum için çektim

Hocam o kadar dikkat etmedim valla gece yarısı yorgunluğuyla. Sefaköy metrobüsten söğütlüçeşmeye yürüdüm baya yorgundum. Hatta fotoğraf bile çekmeyecektim de bu kodda yeni kasa Otokar olmadığına emin olduğum için çektim
Evet araç değişmiş

Gerçekten başlıyor sanırım. İkitelli garajına gelmiş Temsayla başlama ihtimali yüksek

Ekran görüntüsü 2025-08-25 114658.webp

Geri
Üst Alt