1/3
Kişiden kişiye değişir ancak değerler 10 milyondan başlıyor üste doğru gidiyorYok o kadar değil. 2017 model Isuzu + plakaya 9.3 milyon yazan var
Kişiden kişiye değişir ancak değerler 10 milyondan başlıyor üste doğru gidiyorYok o kadar değil. 2017 model Isuzu + plakaya 9.3 milyon yazan var
Kendi ağzından mı konuşsanC-460 Habaş hayırlı olsun
Kaynak HO plakası sorgulama
Geçmiş olsun
İnatla almaya devam ediyorlar
Kaç kere anlatmalıyım?
Bitmek bilmeyen sorunlar var
Çok Sıkıntılı diyorum anlamıyorsunuz![]()
Katılıyorum.Bugün C.078 'in şoförüyle konuştum onda HABAŞ COMFORTCITY marka model otobüs aldı ama otobüs daha teslim edilmedi aslında HABAŞ okadarda kötü bir otobüs değil bence zamanla herşey düzelecek elbet.★★★
Arkadaşı çok ciddiye alma, eski sitede de aynıydı.Sürekli aynı soruyu sormaktan ve bizim de sürekli aynı cevabı vermemizden bıkmadın mı kardeşim
Zor ihtimal alan kisi arac alicak sifir aracla birlikte 25 milyon civari..Satar, plaka değeri o fiyatlarda şu anlik
Aracını seferden cektigi için acelesi yok.Zor ihtimal alan kisi arac alicak sifir aracla birlikte 25 milyon civari..
Borcu kadar fiyat yazmistir buyuk ihtimalleAracını seferden cektigi için acelesi yok.
Olabilir büyük ihtimal abiBorcu kadar fiyat yazmistir buyuk ihtimalle
Doğrudur bilemiyorumBorcu kadar fiyat yazmistir buyuk ihtimalle
B-1858 yeni aracı için Atatürk Mh. Garajı'nda.
Şimdi göztepe köprüsünde önümüzde C.252 filo numaralı Mercedes-Benz CONECTO marka model otobüsü gördüm hattâ sol tarafa doğru örnek mahallesi girişine girdikten sonra gözümüzden kayboldu hangi hatta çalışıyor acaba? Şimdiden teşekkürler.![]()
Bugün C.078 'in şoförüyle konuştum onda HABAŞ COMFORTCITY marka model otobüs aldı ama otobüs daha teslim edilmedi aslında HABAŞ okadarda kötü bir otobüs değil bence zamanla herşey düzelecek elbet.★★★
Katılıyorum.
İnşallah yetişirsiniz
Adamlara yaşlı dedik diye 2022 Mercedes Conecto göndermişlerPazartesi günü benim denk geldiğim en yaşlı grup olan E-3 otobüsleriyle 04.00 seferiyle Sabiha Gökçen havalimanına gitmeye çalışacağım. Bakalım bana hep 2013 conecto denk gelen bu arkadaşlar beni zamanında uçağa yetiştirecekler mi
Bakalım bölge değiştirecek mi?A-1551 2012 model cobra olan aracını 2026 model bmc procity tr ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Bakalım 142 bölgesinde duracakmıA-1551 2012 model cobra olan aracını 2026 model bmc procity tr ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
A-1867 hariç diğerleri sıfır bile değil. 0 km araç alıp kalan tek kod A-1867 olduSadece A-1867 ve A-1653 bölgede kaldı. Bir de B-1870 ve A-1803 bölgeye geldi.
Gerisi hurda sayılır bence A-1551 ve A-1867 dışındaA-1867 hariç diğerleri sıfır bile değil. 0 km araç alıp kalan tek kod A-1867 oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.