Keşke ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ gibi 0KM TEMSA AVENUE PLUS alımı olsaArtık öhö temsa almıyor sanırsam doğru mu?
C-1077'nin eski aracı 2023modelA-249'un yeni aracı.
Ekli dosyayı görüntüle 73463
Ne cobracı çıktı nasıl bilmiyorum tabi Güleryüzde hayırlı olsun mr diyim. Sonuçta Iveco man falan alamazlar.C864 2021 cobra olan aracını 2025 model cobra ile değiştirmiştir
Not: C864 ün cobrası ihracat için üretilen cobradır.
Iveco ve manın şehiriçinde piyasası yok ondan tutulmuyor hem C864 cobranın bütün araçlarını kullandı neredeydeNe cobracı çıktı nasıl bilmiyorum tabi Güleryüzde hayırlı olsun mr diyim. Sonuçta Iveco man falan alamazlar.
Iveco olabilir alsında Otokar üretiyor. Ama dediğiniz gibi Öhöcüler Bmc çok kaliteli(!) binmeye devam etsinIveco ve manın şehiriçinde piyasası yok ondan tutulmuyor hem C864 cobranın bütün araçlarını kullandı neredeyde
Hocam Conectolar da o kadar iyi değil test edildi denendi tarafımdanBu bölgede birkaç tane yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." olsaydı çok güzel olurdu.★★★
Euro 5 eski kasa mı eski kasaysa yanlış yapmışBir Tezeller daha eksildi.
B-1741 aracını BMC Procity Euro 5 ile değiştirmiştir.
Eski Aracı: Tezeller Autobus LF 1200
10-20 dk önce Beyaz Gül durağında gördüm bu aracı bakırköy yönünde.
"IVECO." allah korusunda "MAN." 'ı gerçek anlamda çıkarım olmadan sonsuza kadar istiyorum ve seviyorum. "IVECO." 'nun yerine inşallah yeni kasa "OTOKAR KENT LF." ailesi bir an önce satışa sunulur.Ne cobracı çıktı nasıl bilmiyorum tabi Güleryüzde hayırlı olsun mr diyim. Sonuçta Iveco man falan alamazlar.
2015-2016 olacağını düşünüyorumEuro 5 eski kasa mı eski kasaysa yanlış yapmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.