İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracın vasatlığını geçtim, eski araçtan sadece 2-3 yaş daha genç. Bu, sırf değişiklik olsun diye yapılmış değişiklikten başka bir şey değil.

Dahil olduğu grubun kazandırdığı paranın az olduğunu düşünmüyorum. Zaten bölgesi birçok güzel araca sahip.

Aracın vasatlığını geçtim, eski araçtan sadece 2-3 yaş daha genç. Bu, sırf değişiklik olsun diye yapılmış değişiklikten başka bir şey değil.

Dahil olduğu grubun kazandırdığı paranın az olduğunu düşünmüyorum. Zaten bölgesi birçok güzel araca sahip.
Sahibinin maddi durumunu bilemeyiz ayrıca araç alırken parça sıkıntısına göre araç alınıyor BMC nin de her yerde parçası var ama 2015 almak yerine 2017 alsaydı daha iyi olurdu tabi ki

Doğru

Ekran görüntüsü 2025-07-08 003021.webp

Ekran görüntüsü 2025-07-08 003042.webp

Bu araçta 2008 den 2020 ye kadar olan turuncu akbil cihazı var
BREDA ZF gibi bir fotoşop çalışması yani fotomontaj olmuş
İETT çıkartmaları da fotoşop
Bütün etiketler fotoşop
Gerçek sandım ya değilmiş. BREDA ZF gibi çalışma olmuş
Çok ilginç. Bunu da gördüm ya başka bir şeye şaşırmam. Ancak aracın içindeki validatör İETT araçlarında olan (küçük ekranlı, büyük kameralı) cinsten gibi görünüyor.

A-249'un yeni aracının 2016 model 34BRZ863 plakalı TEMSA AVENUE PLUS olduğunu düşünüyorum
A-377, A-249'un 2016 model OTOKAR KENT LF'sini almıştır

A-249'un yeni aracının 2016 model 34BRZ863 plakalı TEMSA AVENUE PLUS olduğunu düşünüyorum
A-377, A-249'un 2016 model OTOKAR KENT LF'sini almıştır
A-377 uzun zamandır A-249'un Otokar aracıyla çalışıyor zaten ama 2016 Model Temsa Avenue LF Plus var mı bilmiyorum 2017 den başlamıyor muydu

Kanarya ve Söğütlüceşme arasında B-099'un parkettiği yer sanki
Aynen Söğütlüçeşme'nin ordaki Onur Marketin (Kiptaş Konutları otobüs durağı) ordaydı. Ayrıca arkasında da A-1024 ve B-204 de vardı. Onlar daha da karanlıkta olduğu için çekemedim. Sokak lambası icat edilmemiş burda maalesef

Geri
Üst Alt