M
MYsariyertoplutasima
Hayır Değiştirmedi 2017 Model Ama Önü 2024 Gibi BoyalıO zaman aracını değiştirmiş olabilir az önce gördüm kendisini
Hayır Değiştirmedi 2017 Model Ama Önü 2024 Gibi BoyalıO zaman aracını değiştirmiş olabilir az önce gördüm kendisini
Yeni boyattı o zamanHayır Değiştirmedi 2017 Model Ama Önü 2024 Gibi Boyalı
Yani bugün değil tabi ama ben en son gördüğümde önü sarıydı şimdi siyah görünce o yüzden yazdım anlaşıldıYeni boyattı o zaman
Yok Baya Oldu Boyanalı 2024'te BoyandıYeni boyattı o zaman
Araç Cuma Günü Arıza Nedeniyle Sefer Yapmadı Ama Araç Toplatılmış Çamurluk Ağzı bijon Kapağı falan Takılmış Büyük İhtimalle Ondan sebep Çalışmadı Cuma GünüYani bugün değil tabi ama ben en son gördüğümde önü sarıydı şimdi siyah görünce o yüzden yazdım anlaşıldı
TeşekkürlerAraç Cuma Günü Arıza Nedeniyle Sefer Yapmadı Ama Araç Toplatılmış Çamurluk Ağzı bijon Kapağı falan Takılmış Büyük İhtimalle Ondan sebep Çalışmadı Cuma Günü
Yalnız onlar senin fotoğrafların değil.İstanbul Öho da ilk sarı renge boyanan araç olan A-799'un Isuzu Citiport aracının en detaylı çekimi
Bende öyle birşey demedim zaten üstünde yazıyor kimin çektiği neye bu kadar sinirleniyorsun aklım almıyorYalnız onlar senin fotoğrafların değil.![]()
Sonuçta burası öho otobüslerinin fotoğraflarının paylaşıldığı bir forum ve burada illa kendi fotoğrafını paylaşacaksın diye de bir kural yok ha eğer ki ben fotoğrafın sahibinin ismini silseydim anca o zaman haklı olurdun şu anda boş boş sinirli emoji atarak kendi karakterini belli ediyorsun herkese iyi forumlarBende öyle birşey demedim zaten üstünde yazıyor kimin çektiği neye bu kadar sinirleniyorsun aklım almıyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.