1/3
Araç tertemiz normalBuna değil 11 milyon 1 milyon bile verilmez, nasıl bir fahiş fiyattır bu
Araç tertemiz normalBuna değil 11 milyon 1 milyon bile verilmez, nasıl bir fahiş fiyattır bu
O zaman durum farklı.Hatla beraber satılık abi normal
İstediği kadar temiz olsun, küçük bir araç asla 11 milyon edemez.Araç tertemiz normal
Umarım bmc veya güleryüz almaz.Kartal bölgesinden C-809 2014MODEL OTOKAR SULTAN MAXİ CİTY olan aracını satılığa çıkarmış. Aracını satılığa çıkardığına göre, yakın zamanda alçak tabanlı araç alacak demek ki.
Bu araç hatsız satılık olsa en az 4 milyon eder benceO zaman durum farklı.
İstediği kadar temiz olsun, küçük bir araç asla 11 milyon edemez.
Biraz abartmış olabilirimBu araç hatsız satılık olsa en az 4 milyon eder bence
2012 alçak tabanlı araçlara genelde 1.5 milyon falan yazıyorlar bu da okadar ederBiraz abartmış olabilirim
Hat derken plakasını satıyor yani. Aracın mal sahibi, mal sahipliğini komple devrediyor bu durumda. Araç tek satılıksa mal sahibi yalnızca aracı satıyor demek.Hatla beraber satılık olmasının farkı nedir. Araç tek satılık olunca aracı alıp gidiyorlar mı ayrıca hatların değeri falan mı var sistem nasıl işliyor. Anlatacaklar için çok teşekkürler şimdiden
Ne işi var bu 242'nin oralarda yaB-204 olmadı ama B-242'yi çekebildim kimse geçmiyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 71857
Ekli dosyayı görüntüle 71858
Ekli dosyayı görüntüle 71859
Ekli dosyayı görüntüle 71860
B-242 Akia Ultra LF12 Eski model Jilet gibi durmuş güzel araç çok hoşuma gitti. Bölgesini bilmiyorum bugün 97 hattında çalışmış
Mekan ve Tarih: 01.07.2025 21:34 Söğütlüçeşme'de Lastikçinin önündeydi
204 şöforu demişti kanarya'ya koyuyorum aracı diyeAz önce Baya güzel duran B-204 conecto vardı ve arkasında A-1872 vardı sanırım seferleri bitmiş park etmişlerdi. Fotoğraf çekicektim fakat insanlar geçtiği için sosyal anksiyetem izin vermedi
Küçükçekmecedeki Söğütlüçeşme. Günlük seferi bitmiş o yüzden gelmiştir belkiNe işi var bu 242'nin oralarda ya
Kanarya sayılır. Söğütlüçeşmenin ordaki Onurmarketin düzlüğündeydi204 şöforu demişti kanarya'ya koyuyorum aracı diye
Biliyorum K.Cekmecedeki olduğunu 89S'yi A-1868 ile 00:00'a kadar atmışlığım varKüçükçekmecedeki Söğütlüçeşme. Günlük seferi bitmiş o yüzden gelmiştir belki
Gelecek hat 97A sonra 98BB-204 olmadı ama B-242'yi çekebildim kimse geçmiyordu.
B-242 Akia Ultra LF12 Eski model Jilet gibi durmuş güzel araç çok hoşuma gitti. Bölgesini bilmiyorum bugün 97 hattında çalışmış
Buraya her akşam A-227 A-1638,A-166,A-147,A-1808,A-1644 parkediyor profilimde gördüysen ne tarafta olduğumuB-204 olmadı ama B-242'yi çekebildim kimse geçmiyordu.
Valla sen biliyorsun ama kime söğütlüçeşme desem herkes kadıköyde mi yaşıyorsun diyor bıktım aynı sorudan o yüzden artık küçükçekmece diye ekleme yapıyorumBiliyorum K.Cekmecedeki olduğunu 89S'yi A-1868 ile 00:00'a kadar atmışlığım var
İnsanlar karıştırıyor normal birşey cünkü aynı isimli 2 yer var biri K.Çekmecede diğeri Kadıköy'deValla sen biliyorsun ama kime söğütlüçeşme desem herkes kadıköyde mi yaşıyorsun diyor bıktım aynı sorudan o yüzden artık küçükçekmece diye ekleme yapıyorum![]()
bugün yatış günüydü yarın 27E calışacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.