Hayır bizim bölge olduğu için ve en çok bindiğim hat olan 89K bu bölgede olduğu için önce bu bölgeyi paylaşmak istedim ayrıca 89K bizim mahalleden geçiyorA-4 bölgesine takıkmısın merak ettim önemli değilde helal olsun![]()
Artık öyle zaten A-4 1 ya da 2 gün 89K çalışıyor sonra 89K-1 A-6 dan zaten 2 araç geliyor onlar da 89K çalışıyor sadece ioaşlarda artık sadece 89K ya geçtiMaalesef A-4 bölgesinde 89K hiç göremez oldum. Ve A-5 bölgesinde de 98S hiç göremiyorum. 89K hattında hep A-6 bölgesi ve İOAŞ araçları görüyorum. 98S'de ise İETT, Havalimanı ve Bakırköu İOAŞ bölgesi araçları görüyorum.
Bu A-4 ve A-5 hep 89K-1 98S-1 hatlarında.
Bizim bölge A-3 ama cok ilgilenmiyorum meselaHayır bizim bölge olduğu için ve en çok bindiğim hat olan 89K bu bölgede olduğu için önce bu bölgeyi paylaşmak istedim ayrıca 89K bizim mahalleden geçiyor
Tek şansın pazar günleri. O da pazar günleri 98S-1/-2 çalışmadığı için sadece 98S'de karışık çalışıyorlar.A-5 bölgesinde de 98S hiç göremiyorum.
Rahat ol reis aynısını bende kendi mahallem için yapıyorum . Bende canım sıkıldığında 89S-89A-MR52-98S'ye bakıyorum.Hayır bizim bölge olduğu için ve en çok bindiğim hat olan 89K bu bölgede olduğu için önce bu bölgeyi paylaşmak istedim ayrıca 89K bizim mahalleden geçiyor
Reis kendi mahallemde 6 tane hat var 31,31E,97KZ,98B,98E,HT12Rahat ol reis aynısını bende kendi mahallem için yapıyorum . Bende canım sıkıldığında 89S-89A-MR52-98S'ye bakıyorum.
Bende daha 79Y-76V-89BS falan var da en sık baktıklarımı yazdımReis kendi mahallemde 6 tane hat var 31,31E,97KZ,98B,98E,HT12
Baya iyi 79YBende daha 79Y-76V-89BS falan var da en sık baktıklarımı yazdım
Bizde de 98AB,MR42,HS3,KÇ2 var ama öho sadece 98AB de ve şimdi öho ya geçen HS3 te varBaya iyi 79Y
Sefaköyde uzaktan denk geldiğim zaman A-1644 olduğu anlaşılan tek araç olabilir. Basık olması Makyajlı olması resmen araca karakteristik katmış. Ne zaman görsem tanırım ve 98AB derimEkli dosyayı görüntüle 71603Ekli dosyayı görüntüle 71604
A-1644'ün makyajsız ve makyajlı halleri
Alttaki fotoğraf şehiriçi_meraklıları Instagram hesabından alınmıştır
Bizde kendisini çok seviyoruz bölgede sevilen bir araç kendisi zaten ayrıca şoförü de çok iyi birisidirSefaköyde uzaktan denk geldiğim zaman A-1644 olduğu anlaşılan tek araç olabilir. Basık olması Makyajlı olması resmen araca karakteristik katmış. Ne zaman görsem tanırım ve 98AB derim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.