İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A1832 nin temsası istanbulun en temiz temsalarındandı çok bakımlıydı yeni araç tercihini doğru yapmış bence
En son TCV ile Avrupa yakasında çalıştığından beri yeni aracını göremedim bölge değiştirdiği için fotoğrafı var mı acaba eski/yeni halinin

A-1832'nin yeni aracı 2018-2024 yılları arasında C-445 olarak çalışmıştır
C-445'ten kalma izi vardır

Screenshot_20250624_200653_Gallery.webp

Screenshot_20250624_200703_Gallery.webp

Son düzenleme:
C-302, 2015MODEL ISUZU CİTİPORT olan aracını C-991 çıkması 2021model BMC PROCİTY TR ile yenilenmiştir
A-135, 2013MODEL MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını A-190 çıkması 2020Model BMC Procity TR ile yenilenmiştir
C-431 2013 Model BMC Procity olan aracını yüksek ihtimalle C-455 çıkması 2017MODEL BMC Procity ile değiştirmiştir
B-260 2013MODEL BMC PROCİTY olan aracını C-822 çıkması 2017MODEL BMC Procity ile değiştirmiştir
Aha sonunda kullandığım hatlardan birine procity tr geldi şükür (A-135)

Şu Güleryüzleri bir ben mi sevemedim anlamadım ki BMC Procity yerini tutmuyor. Otokar Kentler de güzel. Akia da güzel değil. Temsalarda hantal otobüs. Man, Mercedes, Otokar, BMC Procity diye gider sıralamam

Şu Güleryüzleri bir ben mi sevemedim anlamadım ki BMC Procity yerini tutmuyor. Otokar Kentler de güzel. Akia da güzel değil. Temsalarda hantal otobüs. Man, Mercedes, Otokar, BMC Procity diye gider sıralamam
Gizli güzellik Isuzuları unuttun bana hep ilginç ve çekici geliyor yeni makyajlı kasası hariç

Gizli güzellik Isuzuları unuttun bana hep ilginç ve çekici geliyor yeni makyajlı kasası hariç
Isuzu eskileri iyiydi yeni çıkarttılarını beğenmiyorum. Karsanı da sevmiyorum Gebzede kullanıyorum totosu yere yakın otobüsten korkacaksın.

Geri
Üst Alt