Kaç gibi oradaydın ben A-1685'deydim dünBugün oradaydım bölgesi değişen A-288 de vardı
1536'nin yanındaki benim yavru2 Haziran'da Kuyumcukent Peronlar'da çektiklerim:
Ekli dosyayı görüntüle 70882Ekli dosyayı görüntüle 70883
Kaç gibi oradaydın ben A-1685'deydim dün
Hmm anladım.Ben Kuyumcukent'te takılıyorum hep 31 ve 98B.31E'lerle işim olmaz.Öğlen 1 buçuğa kadar. K1002 ile oraya gidip geri döndüm.
Evet ya sorma dün 82 araclarından biri kaput acmıştı arkasını Akia'dı A-148 muhtelemenHT11'deydim ben, bu hat 82lerle takılıyor![]()
Aa doğru A-118'miş pardon karıştırdımA-118 olabilir mi acaba bu araç da akia
Ooooo A-1521 nerede cektin bunu
Bakırköy İncirli Caddesi.Ooooo A-1521 nerede cektin bunu
Anladım.Dün bunu Kuyumcukent peronda gördüm A-1529 ve A-1690'da dahilBakırköy İncirli Caddesi.
Arac kazaya karışmıştı şirinevlerde ondan sonra gri yaptı tanıyorum şöförlerini ve mal sahibini bu aracın söyleyebilirimA-1521 önü far çevresi gri değilde siyah olsa keşke
A-1709 da olabilir. O da Isuzu Citiport.Anadolu yakasını etiket açısından imreniyorum ya. Avrupa yakasında tek tük etiket, aksesuarlı araç var. Karşıda yaşamak isterdim. Bir gün karşıya geçtiğimde hatta A-1xxx ile başlayan bölge değiştirmiş Isuzu görmüştüm 15BK hattındaydı yanlış hatırlamıyorsam çok güzel araçtı. Buralarda hasretiz şöyle araçlara.
Sanırım A-1607. Canlı gözle gördüğüm en iyi CitiporttuA-1709 da olabilir. O da Isuzu Citiport.
Oh dünki takıldığım araç 11:54-17:25 arasıBahçelievler'de 31 hattındanki A-1685. Biraz kötü çıktı çünkü kamera netleyemedi. Bugün çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 70894Ekli dosyayı görüntüle 70895
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.