1/3
Bu aracı ben zannedersem geçenlerde bir yerlerde görmüştüm.C1929 2014 model Isuzu citiport olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiştir
Son düzenleme:
Bu aracı ben zannedersem geçenlerde bir yerlerde görmüştüm.C1929 2014 model Isuzu citiport olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiştir
Böylelikle C-1 bölgesinde Tezeller kalmamıştır.C-068 2012 model Tezeller Autobus LF1200'ünü hattan çıkarmış ve hatta kodları ve plakası sökülen araç galeri tarafından ilan dışı olarak sosyal medyada satılığa çıkarılmış. Muhtemelen C-068 kasasını değiştirecek.
C-1815 ve C-1854 var.Böylelikle C-1 ve Anadolu yakasında Tezeller kalmamıştır.
Kardeşim derkenRealakyol sen işine bak kardeşim senlik bi durum yok can sana verdiğim sözde geçerli merak etme
2-3 gündür huzur caddesi durağında tabelası kapalı park halinde görüyordum yeni araç değişikliği olduğunu bilsem haber verirdimB-1810 2017 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç BN1 bölgesindeki ilk ve tek Mercedes Benz New Conectodur.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Evet ön tamponunda siyah detayda vardı. Arka tarafında da yakıtla ilgili yeşil bir bilgi okumuştum da hatırlamıyorum. Yeni olduğunu bilseydim fotoğrafını çekerdimConecto muydu araç
Haberi daha önce verildiC-1935 C-035'in 2020 model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir.
Bugün 19EK'de yolculuk yaptım. İndiğimde plaka dikkatimi çekti ve maalesef çekmeyi unuttum
ÖHO Perşembe günü kontak kapatma eylemi yapacakmış sanırım
ÖHO Perşembe günü kontak kapatma eylemi yapacakmış sanırım
3041 Otobüs nasıl kontak kapatır. Akaryakıt alırken Öholara vergi indirimi yapılmalı.Ağlayan varsa kapatır. Sıfır araba alan esnaflar ödemelerimiz geç yatırılıyor diye isyan ediyorlar madem ödemeler geç yatırılıyor sıfır arabaları nasıl alıyorlar
bizim bölge full katılıcak kontak kapatma eylemineÖHO Perşembe günü kontak kapatma eylemi yapacakmış sanırım
Ağlayanlardan birisi Savaş Petrol dü ve 2022 de bir süre kontak kapatmıştı. Sonra 25 milyon Euro’ya otobüs aldıAğlayan varsa kapatır. Sıfır araba alan esnaflar ödemelerimiz geç yatırılıyor diye isyan ediyorlar madem ödemeler geç yatırılıyor sıfır arabaları nasıl alıyorlar
A-360 neden acaba aynı model aracı farklı bir markayla değiştirdi anlayamadım. Acaba o Kent sorunlumuydu?A-360 2017 model Güleryüz Cobra GD-272 LF olmuştur.
Eski aracı 2017 model Otokar Kent LF.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.