Dizel MAN devri bitmek üzere. CNG ve elektrikliden devam edecek model. Euro 7 motor üretmeyeceklerini açıkladılar.Yeni kasa 2026 model MAN Lion's City DİZEL mi yoksa?★★★
Dizel MAN devri bitmek üzere. CNG ve elektrikliden devam edecek model. Euro 7 motor üretmeyeceklerini açıkladılar.Yeni kasa 2026 model MAN Lion's City DİZEL mi yoksa?★★★
Kesin yeni kasa 2026 model HYUNDAI AERO CITY 540 SUPER POWER LF 'dir.![]()
Bu araç Türkiye ye gelir mi sanıyorsun ciddenKesin yeni kasa 2026 model HYUNDAI AERO CITY 540 SUPER POWER LF 'dir.![]()
Temsa Avenue LF plusİstanbula sürpriz bir araç geldi yakın zamanda paylaşımını yapmayı düşünüyorum .
FSM kesin satmıştır.Temsa Avenue LF plus
İnşallah karşıya satmıştır ayrıca bu TEMSA 2026 model mi?FSM kesin satmıştır.
Yine dokuz bilmiş gibi konuşuyorsun kokpit ve kasa manın nereden bakarsanız bakın her konuda benle inatlaşıyorsun ve günün sonunda sen haksız çıkıp komik duruma düşüyorsun
Gelse bile Otokar ile rekabet edemezBu araç Türkiye ye gelir mi sanıyorsun cidden
Kör nokta sensörü
A-1566 aracını yeni değişmemiş miydiA-1566 0KM habaş geçmiş olsun
Mayıs ayının 2.haftasında teslimat gerçekleşecek.
Eski aracı: 12 bmc
Böylece OTOBÜS AŞ. 'nin anadolu yakasına ilk gelen HABAŞ COMFORTCITY marka model otobüs olma özelliğini taşımaktadır tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.A-1566 0KM habaş geçmiş olsun
Mayıs ayının 2.haftasında teslimat gerçekleşecek.
Eski aracı: 12 bmc
Ben anadolu yakasında çalıştığı için söyledim o yüzden.Yanlış. 2.araç oluyor bu. Otobüs A.Ş'de ilk habaş araç A-1712 idi
O aracı @Can Kaya ile birlikte çektikA-159 a binme fırsatını yakaladım aracın sesi değişmiş gibi geldi koltukların bulunduşu bölgede yürme alanı biraz dar gibi geldi onun dışında güzel bir araç yapmış otokar birde keresteciler sitesi yolunda bir kaç kişi aracın resimlerin çektiler çok garip bir andı
Ön kapı açık mı gidiyor?O aracı @Can Kaya ile birlikte çektik
Hayır duraktan yolcu alıyorduÖn kapı açık mı gidiyor?
Hangi kapı kodlarınaAnlık bilgi
5 adet makyajlı kasa otokar kent lf Sakarya fabrikadan yola çıktılar Atalay'a doğru geliyorlar. 3 adeti garaja, 2 adeti bayiye gelecekmiş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.