Yeniden 1 adet MAN kaldı o da son kale C-1900B-1744 0KM makyajlı kasa otokar hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Eski aracı: 13 man
C-043 bu durumda beldeyle yoluna devam edecek.3 sene önce yer değiştirmişlerdi zaten. 3 sene öncesine kadar A-043 Conectoydu, A-134 de Temsa.
O da gider yakındaYeniden 1 adet MAN kaldı o da son kale C-1900
Bu çıkarımı nerden yaptınız?C-043 bu durumda beldeyle yoluna devam edecek.
Araçlar 1-2 sene önce yer değiştirmişlerdi 043 ün conectosu 134 e 134 temsası 043 e geçmiştiŞu an A-043 hakkında kafam karışık. 0 KM Otokar mı aldı yoksa A-134'ün Conecto aracını mı? Çünkü Araç İETT'de ve Plaka Sorgulamada A-043'ün plakası A-134'te, A-134'ün plakası A-043'te.
Hangi bölgeye geçiceklerB-1744 hem araç, hem de bölge değiştirecektir.
Belediye sistemden çıkardığı için çalıştıramiyorSavaş petrol araçlarını niçin çalıştırmıyor bilgisi olan var mı
A-043 Kent LF aldı ya o yüzden. C-043 Kent LF almadı bu durumda.Bu çıkarımı nerden yaptınız?
İkisini nasıl bağladınız anlamadım halbuki ikisinin de mal sahibi farklı C043 C090 ve C992 yakın zamanda 2026 kent lf ile değişecekA-043 Kent LF aldı ya o yüzden. C-043 Kent LF almadı bu durumda.
Anladım bu durumda hem A-043 hem de C-043 0 km Otokar Kent LF alacak.İkisini nasıl bağladınız anlamadım halbuki ikisinin de mal sahibi farklı C043 C090 ve C992 yakın zamanda 2026 kent lf ile değişecek
Yazıldı. C-808'in Eski Aracı ile DeğiştiForuma daha önce yazıldı mı bilmiyorum uzun zamandır giremedim yoğunluktan dolayı bugün gördüm C-220 temsa avenue aracını 2.el eski kasa bmc procity ile değiştirmiş daha önce yazıldı ise silinebilir
Emir Göker, neden bu kadar taktın şu araca bilmiyorum. Zamanı gelince haberini paylaşırlar zaten, biraz daha sabır.C-043 bu durumda beldeyle yoluna devam edecek.
Büyük ihtimal dava çözülmüş plakanın satışı gerçekleştirilmiştir yeni mal sahipleri de aracı almıştırEmir Göker, neden bu kadar taktın şu araca bilmiyorum. Zamanı gelince haberini paylaşırlar zaten, biraz daha sabır.
Bu siyahlık nedirSürprizzz... Sevgili arkadaşlar A.159 'un yeni aracı olan yeni kasa 2026 model OTOKAR KENT LF marka model otobüs bizlerle tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun bilginize sonsuz saygı sevgi ve selâmlarımla.★★★
Ekli dosyayı görüntüle 131196
Ekli dosyayı görüntüle 131197Ekli dosyayı görüntüle 131198Ekli dosyayı görüntüle 131199
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.