Temsa yaz sezonunu açtı
eğer A-1561 D-164'ün eski aracını alırsa uzun zaman sonra esenyurt bölgesinde yeni conecto görecezA-1561 büyük ihtimalle D-164'ün eski aracını alacak. Seferden çekildi.
D-164 de Kentiçi'nindi. A-1561 de.
2018 model olabilir C-826 çıkmasıA-747 Otokar Sultan Maxi City aracını Otokar Sultan Lf ile yenilemiştir.Mimarsinandaki Mavi Marmara Ulaşım tamirhanesindeydi araç.
Yeni aracına daha geçmemiştir. Makyajlı Otokar'ı bayilere teslimi bugün gerçekleşmiş. Bunun kodlarını yapıştırmak, İETT garajından onay alması muayenesiyle 1 haftayı bulur yeni aracına geçmesi
Tamam 1 hafta diyorsan bu arac 92T veya 73H'a falan denk geliyor
B-1739 gördüğüm en ilginç Otokar modifikasyonu olmuş
Fotoğraf @Can Kaya 'ya aittir.
Ekli dosyayı görüntüle 130938
Herkes bugün paylaşım yaptığı için çıkarım yaptım. Az çok belli oluyorHocam bayilere bugün teslim edildiği bilgisine kimden ulaştınız
Herkes bugün paylaşım yaptığı için çıkarım yaptım. Az çok belli oluyor
C-090 ve C-992'nin araçları Avcılar Yediemin Otoparkında (yenileri) ben araçları çekerken C-043 çıktı otoparktan merak edenler için fotoğrafları paylaşıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 130968![]()
Tekrardan Hayırlı Olsun. Ben otoparka bakınır iken A-1080'in eski ısuzusunu , B-1772/73/75'in eski temsaları , kodsuz 2025 Model bir otokar ve iki tane PMT plakalı eski kasa procity vardı .
DÜZELTME : C-043 OLARAK GÖRDÜĞÜM ARAÇ A-043'MÜŞ YANLIŞ GÖRMÜŞÜM . DEĞİŞEN OTOBÜSLER KISMINA EMİR HOCAM YAZIYOR ŞİMDİ
C-090 ve C-992'nin araçları Avcılar Yediemin Otoparkında (yenileri) ben araçları çekerken C-043 çıktı otoparktan merak edenler için fotoğrafları paylaşıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 130968![]()
Tekrardan Hayırlı Olsun. Ben otoparka bakınır iken A-1080'in eski ısuzusunu , B-1772/73/75'in eski temsaları , kodsuz 2025 Model bir otokar ve iki tane PMT plakalı eski kasa procity vardı .
DÜZELTME : C-043 OLARAK GÖRDÜĞÜM ARAÇ A-043'MÜŞ YANLIŞ GÖRMÜŞÜM . DEĞİŞEN OTOBÜSLER KISMINA EMİR HOCAM YAZIYOR ŞİMDİ
A-941 2026 makyajlı kasa kent LF almadı mıA-941 2026 model ısuzu citiport almış
Bilgi yanlışmış. A-043'ünmüş araç.A-941 2026 makyajlı kasa kent LF almadı mı
A-159'unmuş o araç. Bende mesajımı sildim. Sonra hikaye de silindiA-941 2026 makyajlı kasa kent LF almadı mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.