Ben yeni kenti beğenmedim eski kasasını 10 yıl daha üretse 10 yıl daha satardı
Böylece A-1 bölgesinde 2012 model araç olarak A-012, A-013, A-019, A-025 ve A-027 kalmıştır.A-043 2012 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2026 model makyajlı Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun A-1 bölgesinin ilk 2026 aracı A-043 oldu
Anladımda Artık İstanbul Ulaşım Yok Hepsi ÖHO Oldu Eski Erguvanlar Şimdiki Özel Halk Otobüsleri İstanbul Ulaşım A.Ş Şirketine Bağlı Değiller artık Buna alışmak Lazım ArtıkHocam, ÖHO denmiş. Bahsettiğiniz araçlar İOAŞ araçları.
Anlıyorum Ama Benim Demek İstediğim Artık Hepsi Özel Halk Otobüslerine Bağlandı Şirketleride Özel Halk Otobüsü Şirketi Artık İstanbul Ulaşım Şu Anda bildiğiniz Gibi Turistik Araçlar İşletiyorŞirketleri farklı olduğu için bizim ağzımız halen daha alışık. Bir de Mavi ÖHO bölgelerinin hatları sabit. Diğer Ergüvan ÖHO bölgelerinin hatları kiralık. Farkı bu.
C-043 değişmeyecek mi bu arada yani?Böylece A-1 bölgesinde 2012 model araç olarak A-012, A-013, A-019, A-025 ve A-027 kalmıştır.
İhlas Evleri durağının ismi değişicekA-1060, Çorlu'da keyif yapıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 130978
Böylece Mimarsinan bölgesinde yüksek tabanlı ve 2013 model araç kalmamıştır.A-747 Otokar Sultan Maxi City aracını Otokar Sultan Lf ile yenilemiştir.Mimarsinandaki Mavi Marmara Ulaşım tamirhanesindeydi araç.
Bizde B-1818 kodlu araç yok hocam yanlış görmüşsünüzdür büyük ihtimal . A-1818'e binmişsinizdir76O -> A-1???
Fatih Mahallesi Yanyol - Otogar
M1
Otogar - Sağmalcılar
32M -> A3085
İsmetpaşa - Yıldırım
32A -> A3092
Yıldırım - İsmetpaşa
M1
Sağmalcılar - Otogar
76O -> B-1818
Otogar - Yüzyıl
Kodları hatırlayamadım
C-2 bölgesinde eski kasa Conecto kalmamıştır.C-078 Habaş alındı geçmiş olsun![]()
Mimar Sinan'da Otokar Sultan Maxi City kalmadı sanırım.A-747 Otokar Sultan Maxi City aracını Otokar Sultan Lf ile yenilemiştir.Mimarsinandaki Mavi Marmara Ulaşım tamirhanesindeydi araç.
Valla ben otogara gidişte A veya B serisine bindiğime emindim ama dönüş seferini bulurken galerim bana süpriz yapmış. A-1862’ye binmişim. Bilgilendirme ekranı 28 mart saat 14:37 de çekildi.Bizde B-1818 kodlu araç yok hocam yanlış görmüşsünüzdür büyük ihtimal . A-1818'e binmişsinizdir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.