İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C-1920'nin eski aracı 2022 citiportu A-1747 alabilir
Bende böyle düşünüyorum. 2012 Temsayla başlaması şüpheliydi. Tahminimce kodu satın alacak kişiye A-1747 + 2022 Citiport verecekler. Ancak aracı bence satılana kadar hatta sokmazlar gibime geliyor

1000039504.webp

A-365 , 7 gündür Karadeniz'de 130 Km/h ile sinyal atıyor gösterirken sinyali düzelmiş sanırsam . Aracın değişmiş olma ihtimali olduğu için yanına gidip bakıcam.

Birkaç kere sormama rağmen tam yanıt alamadığım için yine birkaç kez daha sormaya devam edeceğim. A-1167 aracını değiştirdi mi? Değiştirdiyse yeni aracın fotoğrafı elinde olan var mı? Çatalca tarafı çok uzak olduğu için kendim bakıp fotoğrafını çekemiyorum ne yazık ki.

Birkaç kere sormama rağmen tam yanıt alamadığım için yine birkaç kez daha sormaya devam edeceğim. A-1167 aracını değiştirdi mi? Değiştirdiyse yeni aracın fotoğrafı elinde olan var mı? Çatalca tarafı çok uzak olduğu için kendim bakıp fotoğrafını çekemiyorum ne yazık ki.
KM sorgulamada 2014 model Otokar Sultan gösteriyor.

C1513 2014 model temsa olan aracını 2017 model yeni kasa conecto ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Coşkunlar'ın eski 2017 kasa Conectolarından biri büyük ihtimalle birini B-1911 diğerini de C-1513 aldı

Geri
Üst Alt