1/3
Teşekkürler. Dün ve bugün bayağı fotoğraf çektim. Birazdan B-1507 de gelecek. Ondan sonra 142 bölgesi araçlar fotoları gelmeye devam edecek. Cobra sayfası dolmaya devam ediyor.
Vayy harika ben cekmiyorum artık otobüs fotosu ama sen işin ustasısın.Teşekkürler. Dün ve bugün bayağı fotoğraf çektim. Birazdan B-1507 de gelecek. Ondan sonra 142 bölgesi araçlar fotoları gelmeye devam edecek. Cobra sayfası dolmaya devam ediyor.
Kaynağı neymiş C-043'ün haciz durumu bitmiş demek kiEkli dosyayı görüntüle 129870İnstanın kaynağından gitmeye karar verdik istediğim zaman paylaşırım istemediğim zaman da paylaşmam araç değişimi bu arkadaştan geldi
Arkadaştan bu instadan geldi değişim haberiKaynağı neymiş C-043'ün haciz durumu bitmiş demek ki
öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun bu araçlar yeni kasa KENT LF 'mi?![]()
İnstanın kaynağından gitmeye karar verdik istediğim zaman paylaşırım istemediğim zaman da paylaşmam araç değişimi bu arkadaştan geldi
Otokar bir sürü yeni Kent teslimatı yapacaköncelikle hayırlı ve uğurlu olsun bu araçlar yeni kasa KENT LF 'mi?★★★
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.