C-899 da var 2014 maxi city
Ring ayrı normal ayrı 146 da aynı yeri 2 kere giderken 76O da 1 kere gidiyorsun146 ringini kimse geçemez.Daha önce 147, dönüş yönü 7 saat sürdü. Tek yön olarak. Ama o bir kere oldu. Onun haricinde 146 ringi çoğu zaman 4.5 saatin altı sefer görmek zor. Her araç bunu günde en az bir kere yapıyor.
Sanırım bütün O4000 serisi otokarların plakası JVA-1747'nin bir ara kullandığı 34 JV 0216 plakalı aracı şu an İETT'de O4007 olarak çalışıyormuş
09.03.2018
Ekli dosyayı görüntüle 112540
Ekli dosyayı görüntüle 112541
Ekli dosyayı görüntüle 112539
![]()
E-5te faciadan dönülen anlar kamerada - CNN TÜRK En Son Haberler | Video
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - İstanbulda E-5 otoyolunda arka camı kırık halde seyreden otobüs faciaya neden oluyordu. Şoförün ihmali nedeniyle otobü...www.cnnturk.com
2023 Modeller hariç 2012 olanlar evet (4001-4023)Sanırım bütün O4000 serisi otokarların plakası JV
A-1514 ile beraber kalktı B-1882 . Saat 18.40'ta . Ben A-1514'teydim . 17.00 Otogar seferi olan araç 18.30'da otogara geldi 18.40'ta kalktı . Avcılardan da 14.25'te kalktı bu araç. 4 saat 5 dakikada gelmiş A-151476O'nun 14.40 seferini yapan B-1882 seferini daha yeni bitirdi yani toplam 4 saat 41 dakika bu bir rekor olmalı
O araç yolda arıza yaptı. Bakım aracı geldi ondan sonra seferine devam etti . Yoksa 7 saat yol falan çekmedi o araç hatta Karsan olması lazım o aracın146 ringini kimse geçemez.Daha önce 147, dönüş yönü 7 saat sürdü. Tek yön olarak. Ama o bir kere oldu. Onun haricinde 146 ringi çoğu zaman 4.5 saatin altı sefer görmek zor. Her araç bunu günde en az bir kere yapıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam yolda tırın devrildiği gündü. Bahçeşehir yolunda çok uzun sürmüştü seferlerO araç yolda arıza yaptı. Bakım aracı geldi ondan sonra seferine devam etti . Yoksa 7 saat yol falan çekmedi o araç hatta Karsan olması lazım o aracın
BuldumYanlış hatırlamıyorsam yolda tırın devrildiği gündü. Bahçeşehir yolunda çok uzun sürmüştü seferler
Ekli dosyayı görüntüle 93297
6 saat 3 dakika ile sanırım yeni bir rekor geldi. (Maalesef.) Madem trafik böyleydi neden son çare olarak hat Bahçeşehir'den dönecek hale getirilmedi bunu da ayrıca merak ediyorum. Hiç akıl kârı değil 10 durak için geriye kalan 30 durağı ateşe atmak. (Sayılar örnektir.) Bazen radikal kararlar da gerekir yoksa sonu böyle hüsran oluyor. Ayrıca İstanbul'un nispeten merkez dışı bölgesinde gerçekleştiği için çok da dikkat çekmeyen bir şey oldu bu olay. Oysa yüzbinlerce insanı ilgilendiren şeydi bu trafik. Üstelik normalde bu kadar trafik olan bir yer değil söz konusu bölge. Mesela bin bir türlü gereksiz başlık barındıran Ekşi Sözlük'te hiç gündem olmamış bir durum. (Kaza ve sonrasındaki trafik.) Bu da ayrıca genel olarak sitemimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 93301
Ekli dosyayı görüntüle 93302
Ekli dosyayı görüntüle 93303
Ekli dosyayı görüntüle 93304
Ekli dosyayı görüntüle 93305
Yanılmıyorsam o gerçek değildi manuel seferi manuel olarak bitirdikleri için öyle uzun sürmüştüBuldum
Herkes mi bu değişime farklı tepki verir?A-1528 2012 model Otokar Kent 290LF olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir
6 ay geçti, araç halen daha Temsa. Makyajlı Kent mi alacak acaba?A-1504 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 model Conecto ile değiştirmiştir.Aracı yapılıyor şuanda
Yok tırın devrilmesi sonucu çok fena trafik oluşmuştu. Esenyurt - bahçeşehirde millet 5 saat üstü trafikte kalmıştı. 1 günlüktü o günü unutamıyorumYanılmıyorsam o gerçek değildi manuel seferi manuel olarak bitirdikleri için öyle uzun sürmüştü
B-1858 ve C-1666 artık Mirror Camlı.Bu mirrorcam olayının da şeyini çıkarmasınlar araçları çok kötü gösteriyorlar
Değişmedi maalesef.A-1550 2013 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bu aracın değiştiğini bana biri söylemişti ama unuttum hatta eski aracını otogarda görmüştüm ama silmeyi unutmuşumDeğişmedi maalesef.
Öyle oldu.B-1629'dan sonra B-1615'in 2012model MERCEDES-BENZ CONECTO aracı yanarak kullanılamaz hale geldi.
İnşallah 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO ile yeniler
sence bizim bölgede yanarak kül olacak araclar hangiler ihtimal varÖyle oldu.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.