Bakalım ne alacak eski aracı neydi ona göre tahmin yapacamB-1858 yeni aracı için Atatürk Mh. Garajı'nda.
Araç 0 KM 2026 model mirror cam New ConectoBakalım ne alacak eski aracı neydi ona göre tahmin yapacam
Ayrıca B-1824 ile B-1835 de Atatürk mahallesi garajında değişim içinAraç 0 KM 2026 model mirror cam New Conecto
A-1739'un 1 kere Esenler Otogarına gittiğini 2 kere de Esenler Oto Sanayi Sitesi'ne gittiğini gördüm. O da yakında başlar gibi
O araç 3 kere ağır hasarlı kazaya karışmıştı. En son E5 Sefaköy'de devrilmişti. Ondan önce Bahçeşehir gişelerde beton bariyere vurmuştu. Ondan önce de bariyere saplanmıştı bir yerde.Bu aracın çok sıkıntılı olduğunu duymuştum. Motordur şanzımandır vs . Birde sanırsam eskiden A-1679 kodu ilede çalışmış olduğunu gördüm . Seferlere gelirse binmeyi düşünüyorum.
Hatlı satılıktı. Alan artık koda yeni araç almak zorundaA-1005 Tezeller Gaziosmanpaşa Yenimahalle'de daha kötü hale gelmiş arka camları kırık vaziyetteydi.
Tabiri caizse İstanbul'un en sexi bölgesi olma yolunda ilerliyor.Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama b048 2013 model güleryüz cobra aracını 0 km 25 26 ısızu citiportla değiştirmiştir böylelikle b bölgesindeki ilk yeni kasa ısızu alındı
10 Hattında çalışıyor abiŞimdi önümüzde C.252 filo numaralı Mercedes-Benz CONECTO marka model otobüsü gördüm hattâ sol tarafa doğru örnek mahallesi girişine girdikten sonra gözümüzden kayboldu hangi hatta çalışıyor acaba? Şimdiden teşekkürler.![]()
Aracın modeli neB-1611 İstinye bayırını zar zor geçti acilen değişse
A-390 2012model OTOKAR KENT 290LF olan aracını 2015model AKİA ULTRA LF12 ile değiştirmiştir
Plakası 34NFR411
Kaynak plaka sorgulama
A-390'ın yeni aracı C-962 çıkmasıdır
B-1611 2012 model OTOKAR KENT 290LFA-169, 2015MODEL OTOKAR KENT 290LF olan aracını 2017MODEL BMC PROCİTY(EURO5 MOTORLU)ile değiştirmiştir
Yeni aracın plakası 34NGH246
Hmm bundan 2025 veya 2026 otokar beklesek mi acaba2012 model OTOKAR KENT 290LF
[automerge]1772374996[/automerge]
B-1611 2012 model OTOKAR KENT 290LF
Mal sahipleri ne zaman öderse o zaman.B-1629 ve C-043 ne zaman icradan kurtulup değişecekler?
10 hattında abi.Şimdi göztepe köprüsünde önümüzde C.252 filo numaralı Mercedes-Benz CONECTO marka model otobüsü gördüm hattâ sol tarafa doğru örnek mahallesi girişine girdikten sonra gözümüzden kayboldu hangi hatta çalışıyor acaba? Şimdiden teşekkürler.![]()
Sürekli aynı soruyu sormaktan ve bizim de sürekli aynı cevabı vermemizden bıkmadın mı kardeşimB-1629 ve C-043 ne zaman icradan kurtulup değişecekler?
Araci trafikten çekmiş,hattanda çekmiş alan kişi sadece plakayı alacak.Hatlı satılıktı. Alan artık koda yeni araç almak zorunda
11 Buçuk Milyon fiyatı var
https://shbd.io/s/y9TZCyjR
mr50 mk42 mr40 hs3 bu hatlarda çalışıyo
otobüs çekme belgeli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.