1/3
Kesinlikle. Bizim bölgeye bile sıçradı bu 2025 Otokar. Tıpkı 2015 Procity'ler gibi 2025 Otokar'lar her yerde.2025 Otokar'dan Bıktım Artık Yahu Her yer doldu otokar
Kesinlikle. Bizim bölgeye bile sıçradı bu 2025 Otokar. Tıpkı 2015 Procity'ler gibi 2025 Otokar'lar her yerde.2025 Otokar'dan Bıktım Artık Yahu Her yer doldu otokar
Çalışmayan sadece A-1739 kaldıA-1845 aylar sonra geri dönmüş. Fenertepe bölgesindeki hatlarda sefer artışı olmuş olabilir (78ZB, 79FY, 98, 98KM)
Ekli dosyayı görüntüle 111693
Ekli dosyayı görüntüle 111692
Bu durum Avrupa Yakası için geçerli bence çünkü Otokar daha çok orada var mesela geçen ay 14ES hattında C-516 kodlu 2025 Otokar'a binince kendimi şanslı hissetmiştim hem Anadolu Yakasında Otokar'lar az hem de C-6 Bölgesinin tek Otokar'ı diye.2025 Otokar'dan Bıktım Artık Yahu Her yer doldu otokar
Anadolu yakasında da bayağı arttı son 2 yılda özellikleBu durum Avrupa Yakası için geçerli bence çünkü Otokar daha çok orada var mesela geçen ay 14ES hattında C-516 kodlu 2025 Otokar'a binince kendimi şanslı hissetmiştim hem Anadolu Yakasında Otokar'lar az hem de C-6 Bölgesinin tek Otokar'ı diye.
O da doğru ama Anadolu Yakasında her ne kadar artsa da bir Avrupa Yakası gibi Otokar yok yine de.Anadolu yakasında da bayağı arttı son 2 yılda özellikle
A-1845 turuncu tabelası ile dönmüşA-1845 aylar sonra geri dönmüş. Fenertepe bölgesindeki hatlarda sefer artışı olmuş olabilir (78ZB, 79FY, 98, 98KM)
Ekli dosyayı görüntüle 111693
Ekli dosyayı görüntüle 111692
Hayırlı olsun güle güle kullansın kazasız belasız,Valla güzel bir karar vermiş.Hayırlı olsun. Açıklama sizden.
Ekli dosyayı görüntüle 111717
Evet B-124 te öyle cağ atladıEski aracı 2012 Procity. Çağ atlayan araçlardan.
Ben her zaman söylüyorum ve söylemeyede gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda devam edeceğim "OTOKAR." ülkemizin türk "MAN ₺ Mercedes-Benz." 'idir bilginize sonuz saygı sevgi ve selâmlarımla.2025 otokar taş gibi araba olsada biz binsek motoru sağlam kaliteli ve konforlu bana göre. Bu arada B-1503 TM15 çalışıyo bölge değiştirmiş.
Yeni kasa Kent ailesi ile MAN gibi olacak.Ben her zaman söylüyorum ve söylemeyede gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda devam edeceğim "OTOKAR." ülkemizin türk "MAN ₺ Mercedes-Benz." 'idir bilginize sonuz saygı sevgi ve selâmlarımla.★★★
kalitesiz?A-1845 turuncu tabelası ile dönmüş
Bilgi amaçlı paylaşıyorum kalitesiz farkındayım. O yüzden sadece sohbet kısmına
Ekli dosyayı görüntüle 111715
Maalesef öyle. Çözünürlük, bulanık olması, aracın fotoğrafa oturma şekli yamuk olması kalitesiz.kalitesiz?
C-264'ün değişeceği hakkında duyum mu aldınız?Selamın aleyküm
yakında değşecek araçlardan karşı bölgedeki en beğendiğim conecto olan c264 meşhur not53 en yine conecto alıp oynama yapsa harika olur
Sanırım yaşı dolmak üzere diye duymuştum. 2012 model araç. Bölgenin en eskilerinden.C-264'ün değişeceği hakkında duyum mu aldınız?
Bu adam ne yapmış? Attan inip taya binmiş resmen.Aldığım bir duyuma göre C078 Habaş almış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.