İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Google haritalarda başakşehirde dolaşırken fark ettim yüksek ihtimalle 146B hattı genelde bu hatta man lions classic görülürdü görüntü 2014 yılına ait

Ekli dosyalar

• IMG_1117.webp
    IMG_1117.webp
    846.7 KB · Görüntüleme: 10
Ekli dosyayı görüntüle 105651
97GE -> A-1722

1 Şubat 2026

Bu aracın ön kısmında yukarısıda sarıya boyanmış.Ayrıca tabelasının ortası bir gidip bir geliyordu.Çektiğim zaman gittiği denk gelmiş.
Bu araç 2-3 hafta önce çok kar yağdığında 98H'ta çalışırken kayması sonucu park halindeki tıra arkadan çarpmıştı. Yaklaşık 1 haftadan fazla Esenler Sanayi Sitesindeydi. Sonunda geri dönmüş fakat full sarı yakışmamış şahsen.

Yinede iyi toplanmış araç önden çok hasar almıştı

IMG_20260201_211428.jpg

Bu araç 2-3 hafta önce çok kar yağdığında 98H'ta çalışırken kayması sonucu park halindeki tıra arkadan çarpmıştı. Yaklaşık 1 haftadan fazla Esenler Sanayi Sitesindeydi. Sonunda geri dönmüş fakat full sarı yakışmamış şahsen.

Yinede iyi toplanmış araç önden çok hasar almıştı

Ekli dosyayı görüntüle 105657
Ben bu kazayı bizzat görmüştüm Kuyumcukent‘in orada olmuştu 29 Ekim caddesi durağına yakın ön cam bayağı bir patlamıştı fotoğrafını da çekmiştim ama silmişim yakın durakta inecekler hatta arkadaki otobüslerden inip yürümeye başlamıştı Allah korumuş yine de tekrarını yaşatmasın inşallah

Geri
Üst Alt