İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu dayıma bir sorayım bakayım.Belki A-1723’ü bizim Alibeyköy-Aksaray minibüs grubundan tanıdıklarımızdan biri almıştır.
Doğru hatırlıyormuşum abi. Yine Çırçır İtfaiyenin oralara çekmiş aracı.

Her gün bu bölgeye git gel çok fazla ölü KM yapıyor. Alibeyköy bölgesine geçer diyordum.

IMG_20260118_225007.webp

Doğru hatırlıyormuşum abi. Yine Çırçır İtfaiyenin oralara çekmiş aracı.

Her gün bu bölgeye git gel çok fazla ölü KM yapıyor. Alibeyköy bölgesine geçer diyordum.

Ekli dosyayı görüntüle 102311

Aynen.Cuma pazarının o tarafa çekmiş aracı.

Bence de yakında bölge değiştirir ama yerine araç gelmeden asla göndermesinler asla.Direkt 98H hattından kesiyorlar.

Sabah yürüyüş yaparken Söğütlüçeşme Köprüsü durağından geçen 98AB gördüm.
Doğru Evliya Çelebi caddesine İSKİ çalışması olduğu için 89K 98AB HS3 MR42 ve KÇ2 ordan dolanıp İnönü mahallesine giriyor

Doğru Evliya Çelebi caddesine İSKİ çalışması olduğu için 89K 98AB HS3 MR42 ve KÇ2 ordan dolanıp İnönü mahallesine giriyor
Güzergah seçme keyfi sanırım. Dönerken de bir başka otobüs Oyak sitesine gider gibi Oyak sitesine gelmeden ışıklardan sola döndü

BN1 ve 98H(89K grubu) grubu araçlarında yat günü var mı? 98H kısmında var olduğuna eminim de BN1 bilmiyorum.

Ayrıca belirli sırası var mı? Yoksa random bir araç mı? Sırası varsa bu sırayı da bilen varsa çok müteşekkir olurum

• Beğen
Tepkiler: Yui
Geri
Üst Alt