İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 Araç gidip 1 araç gelecekse 146 bölgesi -2'ye düşüyor. Böyle bir şey olursa 146 bölgesinin kapanacağı söylentileri doğru olabilir. Zamanla diğer araçların da gitmesiyle hat sadece İETT'ye kalır ve İETT de hattı eninde sonunda kısaltır
İnşallah öyle olur. Yıllardan beri şu hattı düzeltemediler ya sadece iett körüklü araçlar çalışacak yada araç ekleyecekler çünkü 146 hattı bildim bileli yolcuyu kaldıramıyor

A-1723 Çırçır metro da
Bu açıklamayı gördüğümden beri bu kodun dönmesi heyecanlandırmıyor beni

Ekli dosyayı görüntüle 99870
Sarı siteden iyi ters köşe yedik. Umarım bölge değiştirmeden kalır ama her gün Çırçır Metrodan 89K/97GE/98H/141M bölgesine gelir mi bilmiyorum.

İnşallah A-1805 gibi bir anda 10 günlüğüne çalışıp bambaşka yere gitmez

IMG_20260107_061310.jpg

dostlar bişe soracam İstanbul’da 2 ve 3 nesil bmc beldeler değiştirildikten sonra ne oluyor bilgisi olan var mı Kayseri öhö filan alıyor mu bu araçları yada hurda mı oluyorlar

dostlar bişe soracam İstanbul’da 2 ve 3 nesil bmc beldeler değiştirildikten sonra ne oluyor bilgisi olan var mı Kayseri öhö filan alıyor mu bu araçları yada hurda mı oluyorlar
Değişiyor. Bazen Anadolu ÖHO'Ya gidiyor. Bazen Ankara alıyor. Bazen servis oluyor. Bir tane de karavan gibi ofise çevrilmiş ilan vardı

Son düzenleme:
GİTAŞ'ın otoparkında 4 TCV 1 Tezeller (A-765 eskisi) kalmış. TCV'lerden biri A-1724'tü diğerlerini göremedim hızlı geçtik otobüsle. Garajda toplam 5 araç var. C-1752 ise nerede belli değil

Geri
Üst Alt