İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Yeni kayıt olduğunuz için önceki yazdığım mesajı görmemiş olabilirsiniz. İkiniz içinde geçerli lütfen kişisel meselelerinizi foruma taşıyıp ortamı germek yerine dm yoluyla konuşun. Devam etmesi durumunda mesajlarınızı silmek durumundayım
Hoş buldum. İyi Akşamlar. Siteye yeni üye olduğum için gönderdiğiniz mesajı görmedim. Arkadaş benimle çok iddialaştığı ve özel mesaj yoluyla kendisine yazmama rağmen cevap vermediği için ve kendisine ulaşamadığım için buradan yazdım.

Siteye yeni üye olduğum için gönderdiğiniz mesajı görmedim. Arkadaş benimle çok iddialaştığı ve özel mesaj yoluyla kendisine yazmama rağmen cevap vermediği için ve kendisine ulaşamadığım için buradan yazdım.
Hocam geri dönmenize sevindim öncelikle bazı üyelerim dediklerinin sıkıntısı yok o araç her an elbet eski araçtan yeni araca dönmesi birkaç günlük meselesi o yüzden diğer üyelerle karıştırmayın kendinizi 😊 iyi forumlar

Hocam geri dönmenize sevindim öncelikle bazı üyelerim dediklerinin sıkıntısı yok o araç her an elbet eski araçtan yeni araca dönmesi birkaç günlük meselesi o yüzden diğer üyelerle karıştırmayın kendinizi 😊 iyi forumlar

Hoş buldum uğur kardeşim. Ben site yöneticileri ve moderatörleri isteği üzerine olayı büyütmek istemiyorum ve konuyu tartışmaya kapatıyorum. İyi akşamlar

Uyarmadın kafana göre hareket ediyorsun tarzı söylemler olmaması adına son kez bir kere daha tekrar söyleyeyim,

@Can Kaya yeni geldiği ve kendisini savunması adına mesajına dokunmadım ve mesajı durmaya devam edecek. Ancak bundan sonra devam edilmesi durumunda aksiyon alacağım.

Benim ve bu forumdaki üyelerimiz için önemli olan tek şeyi araçların değişmiş olması. Kimin önce veya sonra söylediğine şahsen pek önem vermiyorum. İşin sonunda araç değişmiş olsun, eski araçlar yerine yeni araçlarla yolculuk edelim yeterli.

En fazla etkileşim alan konu burası herkese hayırlı forumlar diliyorum. Tüm mal sahiplerine de şimdiden hayırlı olsun yeni araçları

Konu sahibi
TM15 -> B-1912

Fotoğraf bilgi amaçlı çekilmiştir. @Ahmet Yasir Kaplan bu araçtan bahsettiği için yükledim.
1000069527.jpg
1000069528.jpg

3 Ocak 2026 - Alibeyköy

Kalite için özür dilerim. A-1875 içinden çektim. Aracın camları tozluydu.

B-118 2015 model PROCİTY olan aracını 2026 model yeni CONECTO ile değiştirecek
Kaynak Güncel Şehiriçi Ulaşım ile İlgili Haberler ve Yorumlar 301.Sayfa
Yeni aracı Ocak sonu gibi teslim edilecek
Kasa değişikliği olacak mı 2026 Conecto da yoksa yine aynı araç mı

Sosyal Medya'da dolaşırken Haner Yapı Ulaşım A.Ş. diye bir sayfa karşıma öneride çıktı ve biyografisinde 9 Araçlık filosunun olduğu bilgisi yazıyor. Gördüklerim A-1528 ve B-1799 sanırım. Tam listeyi bilen var mı?

Sosyal Medya'da dolaşırken Haner Yapı Ulaşım A.Ş. diye bir sayfa karşıma öneride çıktı ve biyografisinde 9 Araçlık filosunun olduğu bilgisi yazıyor. Gördüklerim A-1528 ve B-1799 sanırım. Tam listeyi bilen var mı?
İlk defa duydum yeni ulaşım aş olarak açılmış olmasın

Geri
Üst Alt