İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1614 te 2012 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun araç bence yeni yıldan önce alındı ama sisteme yeni girildiği için yeni yılın ilk değişen aracı A-1614 oldu herhalde
Denizli’ye satılan kasaya her an geçiş yapabilirler
Yeni kasa "KENT LF." ailesi mart ayında satışa çıkmayacak mıydı?😮😮😮🤝🤝🤝

Yeni Kent XL yani Kent C 21

1767435644162.png

İşte tam da bu yüzden araç değişmeden yazılmasın diyorum

2 3 araba mal sahipleri sıfır araç almaktan vazgeçti diye burada duyar kasma kardeşim ben şu zamana kadar hangi araba değişti dediysem çıktı 100 araba değişti dediysem 97 98 tanesi değişti 2 3 tanesi değişmedi sıfır araç almaktan vazgeçti değişmeden vaz geçen mal sahipleri olursa da 2 3 tanedir bunuda herkes biliyor zaten öyle birşey olursa da yazıyorum foruma düzelttiriyorum kendini üst görmeye çalışma yani tamam mı güzel kardeşim. Herşeyden haberimiz var. İyi günler

2 3 araba mal sahipleri sıfır araç almaktan vazgeçti diye burada duyar kasma kardeşim ben şu zamana kadar hangi araba değişti dediysem çıktı 100 araba değişti dediysem 97 98 tanesi değişti 2 3 tanesi değişmedi sıfır araç almaktan vazgeçti değişmeden vaz geçen mal sahipleri olursa da 2 3 tanedir bunuda herkes biliyor zaten öyle birşey olursa da yazıyorum foruma düzelttiriyorum kendini üst görmeye çalışma yani tamam mı güzel kardeşim. Herşeyden haberimiz var. İyi günler
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Yeni kayıt olduğunuz için önceki yazdığım mesajı görmemiş olabilirsiniz. İkiniz içinde geçerli lütfen kişisel meselelerinizi foruma taşıyıp ortamı germek yerine dm yoluyla konuşun. Devam etmesi durumunda mesajlarınızı silmek durumundayım

Arkadaşlar bir süre sonra tekrar merhaba,

Kısa bir mesajla başlığın konu dışına çıkacağım.

Özellikle bu başlıkta çok sık döndüğü için söylüyorum. Diğer başlıklarda pek görmüyorum.

Değişen otobüsler başlığında çok sık iş kişisel meselelere geliyor. Kimse kimseye laf etmeden bilgi paylaşılırsa sevinirim. Meseleniz varsa DM yoluyla konuşabilirsiniz.

Bilgi paylaşan kişi kaynağını belirterek paylaşması çok doğal. Kaynağa dair güven probleminiz varsa atılan mesajı görmezden gelip devam edebilirsiniz veya ciddiye almazsınız (laf atmak yerine). Kaynağa dair laf söyleyince iş kişisel meselelere giriyor.

Kişisel meseleleriniz benim ve şahsen forumdaki diğer üyelerimizin pekte umrunda değil. O yüzden burayı instagram atışmalarına döndürmezseniz sevinirim.

Çözümü kolay mesaj silmek fakat bu yönteme bulaşmak istemiyorum. Siz kendi isteğinizle yazmayın yeter yoksa konu dışına kişisel meselelere dönerse silmek durumundayım. İyi forumlar

3-4 günde değişen tüm araçların mal sahiplerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ekleme yapayım, burada tarafsız davranmak zorundayım. Bundan şüpheniz olmasın. Hangi sayfaya laf gelirse gelsin mesajı düzenler/silerim. Tek amacım var ortamın gerilmesine ve konunun sapmasına izin vermek istemiyorum. Bir mesaja izin versem onun devamı gelir ve gereksiz gerilir ortam

Konu sahibi
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Yeni kayıt olduğunuz için önceki yazdığım mesajı görmemiş olabilirsiniz. İkiniz içinde geçerli lütfen kişisel meselelerinizi foruma taşıyıp ortamı germek yerine dm yoluyla konuşun. Devam etmesi durumunda mesajlarınızı silmek durumundayım
Daha önce de bu sitede hesabı vardı, rumuzu hatırlarsam @MALATYALI idi. Yani daha önceden sitede kayıtlıydı.

Geri
Üst Alt