Ben göremedim. Özellik yakın zamanda eklenecektir yazıyor.İett next uygulamasına araç arızası sebepleri gelmiştir . Bakmak isterseniz
Ben göremedim. Özellik yakın zamanda eklenecektir yazıyor.İett next uygulamasına araç arızası sebepleri gelmiştir . Bakmak isterseniz
Ağzını hayra aç kardeşim.En son A-1805 için böyle sevindikten 10 gün sonra bölge değiştirdi... 21 Ekim'de 97GE başladı 31 Ekimde Ayazağa'ya gitti. Umarım A-1533 değişim yaşamaz
Aynı vaka bizim burada olursa şok olurumAğzını hayra aç kardeşim.98H/92Ş grubunda bi tanecik yeni otobüsümüz olsun yani gitmesin ama senin MaşAllah dediğin 3 gün yaşamıyor ondan korkuyorum.
He bi de A-1552 ve A-1680 vakaları var.Onlarda endişe sebebi.
A-1552 ile B-1535'in sahipleri aynı olabilir.Ağzını hayra aç kardeşim.98H/92Ş grubunda bi tanecik yeni otobüsümüz olsun yani gitmesin ama senin MaşAllah dediğin 3 gün yaşamıyor ondan korkuyorum.
He bi de A-1552 ve A-1680 vakaları var.Onlar da endişe sebebi.
Gerçekten güzel otobüs almış tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun.C320 2017 procity olan aracını 2025 procity TR ile değiştirmiştir Mal sahibine hayırlı olsun
2025-26 Otokar'lardan makyajlı kasa süprizi bekliyorum.2025 otokara alışık değiliz biz keşke güleryüz alsaydı
Bende dün Halk Otobüs Pazarı Garajında 07 plakalı sarı renkli Tezeller gördüm. İlginç geldiği için fotoğrafını çektim. C-1504'te aynı yerde duruyor
A-1217 2025 model makyajlı kasa ISUZU NOVOCİTİ LİFE ile değiştirmiştir
Eski aracı 2021 model ISUZU NOVOCİTİ LİFEEkli dosyayı görüntüle 88992
B-1506'nın 2025 model BMC PROCİTY TR PLUS aldığı söylendi fakat eski aracı TEMSA AVENUE PLUS ile devam ediyorA-1217 2021 model Isuzu NovoCiti Life olan aracını 0 KM 2025 model Isuzu NovoCiti Life ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Yeni aracı 2025 modelmiş özür dilerimC892 2019 karsan olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun.
Normal şartlarda bu sene 14. yaşları doluyor ve seneye 15. yaşa girip sınıra takılıyorlar. Değişmesi lazım ama belki tolerans falan gösterilirBişey sorcam 2011 model araçlar seneye değişecekmi
Göstermesinler ya 2012 2013te değişse keşkeNormal şartlarda bu sene 14. yaşları doluyor ve seneye 15. yaşa girip sınıra takılıyorlar. Değişmesi lazım ama belki tolerans falan gösterilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.