İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OTOKAR KENT LF'nin sayısı BMC PROCİTY TR PLUS'ı geçebilir 2025MODEL olarak
Şuan 73 BMC 56 Otokar var. Yarın büyük ihtimalle A-1710 ile birlikte 57 otokar olacak. A-1710 şaşırtacağını sanmıyorum başka marka alarak

Avenue Plus LF modeli hala iyi bence ama sayısı çok az
C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar
2 tane Kapı valflerini sökmüşler içi pislik yuvası berbat içini çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849

C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar pislik yuvası çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849
Esenler sanayi sitesinde fotoğrafını çektimde paylaşmanın uygun olmadığını düşündüğüm için paylaşmamıştım. Cidden ilk gördüğümde tır çarptı sandım. Çok kötü halde araç. Fotoğraf telefonumda duruyor

C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar pislik yuvası çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849
Evet bende gördüm insan kalitesi sıfır yani mal sahibide satamayınca bırakmış herhalde

Ejderha kasa "TEZELLER." 'i "AKİA." 'dan gerçek anlamda sonsuza kadar seviyorum.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
20241223_181619.webp
20241223_182006.webp

A-272 ne zaman araç değiştirdi? Bilen var mı ? Bende bakıyorum camdan , tezelleri görücem diye bekliyorum :(

A-279 değiştirmişti en son ( benim bildiğim ) , demekki bu da değiştirmiş . Güzel
21 Temmuzda Değiştirmiş
A-272 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2018 model BMC Procity TR ile değiştirmiştir hayırlı olsun yeni aracı bugün seferlere başladı

Geri
Üst Alt