1/3
geri citiport'a cevirmişler 0 kartala götürüp getiremeyiz aracları bakım için dedi şirket.Ben sana söyleyeyim BMC dışında bi arac almıcaklar gibi görünüyor.Bunlar 2021 Conecto olacaktı? :l
geri citiport'a cevirmişler 0 kartala götürüp getiremeyiz aracları bakım için dedi şirket.Ben sana söyleyeyim BMC dışında bi arac almıcaklar gibi görünüyor.Bunlar 2021 Conecto olacaktı? :l
Bunun şöforü cok acemi ya daha şeridinde bile duramıyor önümüzü kesip durdu cocuk sitesinde A-1634'teydim ben o an.İstanbul Ulaşım A.Ş. / B-1719 / 34 HO 2537 / '21
Ekli dosyayı görüntüle 129577
Ekli dosyayı görüntüle 129576
Ekli dosyayı görüntüle 129578
Şoförleri yeni geldiler ya çok adapte değiller buradaki hatlara yavaş yavaş düzelirler.Bunun şöforü cok acemi ya daha şeridinde bile duramıyor önümüzü kesip durdu cocuk sitesinde A-1634'teydim ben o an.
A-1215 429A hattında A-1219 numarası yokA-1215 ile A-1219 unutmusşsun onlar 418 hattında değil mi
Bilmeden yazmak bu kadar kolay işteA-1215 429A hattında A-1219 numarası yok
Yanlış anlaşılmasın sana demedim üstteki mesaja ithafen yazdımBilmeden yazmak bu kadar kolay işte
Bilmeden yazmak bu kadar kolay işte
İyi hadi dediğin gibi olsun bakalım belli yabancısı oldukları buralarınŞoförleri yeni geldiler ya çok adapte değiller buradaki hatlara yavaş yavaş düzelirler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.